Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Jobba hos oss

En arbetsplats med högt i tak!

Askås I&R finns till och mår väl i fina lokaler i Karlstad och framförallt i Säffle där vi har vårt huvudkontor. Vi har högt i tak, både bokstavligt och bildligt talat.
Kreativitet, öppenhet, frihet och personligt ansvar är ledord som ligger till grund för vårt goda arbetsklimat.

Peter Smersfeldt Vi har ett ständigt behov av att rekrytera kompetent personal inom flera områden.

Backend/utveckling – Frontend/design – Teknisk support - Projektledning - Sälj

Har du frågor om de jobb vi kan erbjuda är du välkommen att kontakta oss, tfn 0533-69 16 00 eller jobb@askas.se.

”Vi anställer kompetenta medarbetare löpande, så skicka in din ansökan redan idag."
- Amalia Rååd, HR-ansvarig Askås I&R

 

Vi söker just nu tre nya medarbetare! Läs mer

 

Sanna Karlin, Frontend – Webdesigner

27-åriga Sanna Karlin har varit en del av Askås-familjen sedan våren 2015. Och familjen är nog ett korrekt ord att använda, åtminstone så beskriver Sanna arbetsmiljön på Askås i sådana termer.
– Ja, det känns verkligen familjärt här, vi har en jättehärlig stämning. Sedan gillar jag verkligen jobbet som sådant, säger hon.

Sanna är en del av frontend-avdelningen och hennes jobbtitel är webdesigner. Hon trivs verkligen bakom sitt arbetsbord och med uppgifterna som hon får ta tag i.

– Vi tar fram skisser på webshopar utifrån kundernas behov och önskemål. Det är otroligt varierat och man får möjlighet att vara kreativ hela tiden, säger Sanna Karlin.

Martin Karlsson, Backend-utvecklare

Flexibel, driven och förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Så sammanfattar 30-åriga Martin Karlsson vad som framförallt krävs om man ska fungera som en web-utvecklare på Askås. Sedan drygt tre år så har Martin skrivit kod och utvecklat Askås egen e-handelsplattform i en lång rad olika kundprojekt. Och han trivs väldigt bra med sitt jobb.
– Ja verkligen, det är riktigt kul. Bra kollegor, god stämning och fina lokaler, säger Martin.

Det allra bästa med arbetet, enligt Martin själv, är när kunderna blir riktigt, riktigt nöjda.

– Det känns såklart väldigt kul när man får tillbaka positivt respons. Nöjda kunder är det vi jobbar för, säger Martin Karlsson.

Simon Rundqvist, Projektledare

När Simon Rundqvist var 25 år ung flyttade han hem till Säffle igen efter en utflykt till Stockholm. Detta var våren 2015 och sedan dess har han ägnat sig åt en mängd olika uppgifter här på Askås - support, utbildning och just nu i första hand projektledning direkt mot ett antal av våra större kunder. Hemflytten har han inte alls ångrat. 
– Det har fallit väl ut, absolut. Jag trivs väldigt bra med jobbet på Askås och alla duktiga kollegor. Det finns en härlig yrkesstolthet här och det gillar jag.

Som anställd på Askås har Simon fått lära sig att ingen dag är den andra lik.
– Man vet verkligen inte vad som väntar när kunderna tar kontakt och det är ju positivt, det är utmanande. Jobbet är otroligt lösningsorienterat och det är inspirerande att ta sig an ett problem och vända det till något positivt för kunden.