Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Jobba hos oss

En arbetsplats med högt i tak!

Askås I&R finns till och mår väl i fina lokaler i Karlstad och framförallt i Säffle där vi har vårt huvudkontor.
Vi har högt i tak, både bokstavligt och bildligt talat.

Kreativitet, öppenhet, frihet och personligt ansvar är ledord som ligger till grund för vårt goda arbetsklimat.


Möt några av våra medarbetare

Eva - Projektledare

 Som projektledare på Askås är min roll att driva nykundsprojekt och även en del projekt för befintliga kunder. Det är otroligt inspirerande att tillsammans i ett team hjälpa e-handlare att komma igång och sedan bidra till att våra kunder vidareutvecklas och blir framgångsrika i ett längre perspektiv.

Vi är ett härligt gäng med arbetskollegor och vi jobbar i en skön arbetsmiljö. Flexibla arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar är också väldigt positivt.

Peter - Kundansvarig

 Jag jobbar som kundansvarig e-handelsrådgivare här på Askås. Det finns massor som är positivt med att jobba på Askås. Jag uppskattar verkligen att ingen dag är den andra lik och att jag hela tiden knyter nya kontakter och skapar goda relationer med våra kunder.

Det är ett härligt arbetsklimat och vi har kul på jobbet. Det finns en stolthet och god anda här på Askås. Ingenting ses som omöjligt.

Anton - Backend-utvecklare

 Som backend-utvecklare är mitt jobb väldigt varierat. Det blir aldrig enformigt utan hela tiden ställs man inför nya uppgifter. E-handelsbranschen är i ständig förändring, det händer hela tiden saker som gör att man utmanas och växer.

Askås är en arbetsplats med korta beslutsvägar och det är lätt att göra sig hörd och få gehör för egna idéer. Det finns en skön startup-känsla trots att bolaget är så etablerat.

Simon - Supporttekniker

 Min roll på Askås är att ta emot ärenden från våra kunder när de behöver support med vår e-handelsplattform. Felsöka och identifiera problem som jag löser eller tar vidare för intern bearbetning.

Det bästa med mitt jobb är att jag får chansen att utmana mig själv varje dag och lösa de problem som kommer in. Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som har en stark gemensam drivkraft mot att alltid utvecklas och bli bättre.

Sanna - Frontend-utvecklare

 Askås är en otrolig familjär och behaglig arbetsplats, vi trivs bra ihop och arbetet är väldigt varierat och roligt. Som webbdesigner får jag möjlighet att vara väldigt kreativ med skiftande arbetsuppgifter.

Det är väldigt inspirerande att för och tillsammans med våra fantastiska kundföretag skapa modern och funktionell design för e-handel.

Robin - Backend-utvecklare

 Jag jobbar som webbutvecklare här på Askås och jag trivs väldigt bra med det. Det är ett jobb i högt tempo och med massor av variation när det gäller arbetsuppgifterna. Dagarna ser sällan likadana ut och det gillar jag.

Arbetsmiljön, lokalerna och alla medarbetare är jättebra. Det finns ett stort engagemang och vi jobbar tillsammans för att hela tiden bli bättre och hjälpa våra kunder.

Martin - Backend-utvecklare

 Mitt jobb som backend-utvecklare innebär att jag får ha många bollar i luften samtidigt. Att både få jobba med interna utvecklingsprojekt och tillsammans med våra otroligt duktiga e-handelskunder är väldigt stimulerande.

Att kunna utveckla och förbättra vår plattform och att ge kunderna rätt förutsättningar är det vi jobbar för. Härliga kollegor, ett bra arbetsklimat och fantastiska lokaler är också ett plus såklart.

Simon - Projektledare

 Jag har provat på det mesta här på Askås. Support och kundutbildningar till en början. I dag är jag projektledare och jobbar med ett antal av våra största kunder. Jag trivs fantastiskt bra på jobbet och med alla duktiga kollegor.

Arbetet som projektledare innebär att jag behöver vara lösningsorienterad och snabbfotad. När man kan hitta vägar fram och vända utmaningar till positiva lösningar för kunderna - det är det bästa med jobbet.