Sök

Dynamic Content Manager

Schemalägg hur och när olika typer av innehåll ska visas.
Dynamic Content Manager i gruppen Funktioner hos Askås I&R AB (askas_0010)

Jobba smart med Dynamic Content Manager

Att du som kund till Askås ska kunna arbeta dynamiskt, flexibelt och tidsbesparande med din e-handel är en självklar drivkraft för oss. DCM – Dynamic Content Manager uppfyller dessa kriterier och funktionaliteten ger givna fördelar för dig som vill vara aktiv och smart med din e-handel.

Sätt upp en eller flera dynamiska bannerytor, fyll dessa med ett bra innehåll och schemalägg och tidsstyr hur och när innehållet ska visas.

Därefter är det upp till dig att börja använda DCM och fylla dina olika ytor med innehåll - så kallade slides. Informationstexter, inspirerande bilder och såklart säljerbjudanden och kampanjer. Det är din kreativitet och fantasi som sätter gränserna.

Fördelar med DCM


Du får möjlighet att lägga upp ett kort- eller långsiktigt schema där du kan tidsstyra när och hur olika typer av innehåll ska visas i dina bannerytor.

Det är självklart möjligt att koppla kampanjer till de olika ytor du har i din e-handel.

Om en kopplad kampanj avslutas, kan du använda en smidig fallback-funktion. Lägg i förväg in bild/text som aktiveras när en banneryta annars skulle bli tom.

  • Mer information

    DCM ger dig kontroll, den sparar tid och du kan jobba långsiktigt och flexibelt utifrån dina behov. När du väljer att börja använda DCM så går vi på Askås tillsammans med dig igenom hur funktionaliteten kan passa för din e-handel. Vi kommer fram till vilka bannerytor som ska skapas som en del av DCM och Askås utför initialt detta arbete.

    DCM ger även möjlighet till tidsstyrning via Askås Content Editor. Läs mer om denna drag and drop-funktionalitet för att bygga startsidor, webbsidor, landningssidor och blogginlägg.

  • Kostnad

    Kontakta Askås för priser, mer information och beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00.

Kunder som använder Dynamic Content Manager

SoffaDirekt

Inredning

Impecta

Hem & Trädgård

DDESIGN

Motor

Care of Carl

Mode & Accessoarer

Se fler funktioner

CRM
Askås Marketing Automation

Mångsidigt CRM-system för automatiserade utskick.

CMS
Askås Content Editor

Skapa enkelt ditt innehåll med kraftfull och flexibel drag and drop-funktion.

Askås Cookie Manager

Inbyggd funktion för kundvänlig och flexibel cookiehantering.

KUNDLOJALITET
Askås Leads

Samla in epost-adresser och bygg långsiktiga kundrelationer.