Sök

Askås fortsätter stötta Degerfors IF

Askås och Degerfors IF hänger ihop minst ett år till. Askås tar rollen som Guldpartner och bidrar därmed till att DIF ska få ett framgångsrikt år i Superettan.

Det värmländska samarbetet fortsätter. Askås kommer att vara Guldpartner och sponsra Degerfors IF under den spännande säsongen 2024. Förhoppningen är självklart att vi ska kunna vara med och bidra till en snabb återkomst till allsvenskan.

Som huvudpartner hade vi många fina stunder på Stora Valla under fjolåret. Tillsammans med vänner och familjer, partners och kunder fick vi verkligen känna av fotbollshistoriens vingslag samtidigt som vi tittade på idrott av hög klass i en fantastisk miljö.  

Söker framgång i Superettan

Leif Olsson är marknadsansvarig i Degerfors och på hans ansvarslista finns bland annat partnerskap med företag i Sverige och på hemmaplan i Värmland. Att fjolåret rent resultatmässigt inte blev som det var tänkt förra året är nu glömt. Sedan i höstas har det handlat om att bygga upp en ny spelartrupp, en ny tränarstab och att planera för en bra säsong 2024.

– Det är klart att det är trist att åka ur en serie och vi slickade såren i några veckor. Men sedan började vi se framåt och vi måste verkligen jobba stenhårt för att kunna nå framgångar i Superettan. Vi har fullt fokus på att göra en riktigt bra säsong och att studsa tillbaka till Allsvenskan så snabbt som möjligt, säger Leif Olsson.

Ett bra och långsiktigt samarbete med näringslivet, inte minst det lokala, är en grundförutsättning för att kunna bedriva fotbollsverksamhet på elitnivå.

– Det fungerar inte utan att vi har god uppbackning av våra partners. Det är helt nödvändigt för att konkurrera på den här nivån. Det är kul att intresset för Degerfors är så stort som det är och det känns riktigt bra att Askås är med oss även under 2024, säger Leif Olsson.

Peter Smersfeldt är marknadschef på Askås. Han ser det fortsatta samarbetet med Degerfors som väldigt glädjande och viktigt. För bolagets synlighet i Värmland och nationellt men också med tanke på vår och DIF:s starka värmländska identitet.

"Vi upplevde partnerskapet förra året som väldigt positivt och det känns jättebra att vi kan vara med och bidra även detta år. Vi hoppas och tror på en riktigt bra säsong i Superettan och att det snart kommer spelas allsvensk fotboll på Stora Valla igen"
Peter Smersfeldt, Marknadschef Askås

Även om de allsvenska klubbarna inte kommer stå för motståndet detta år så är spelschemat fyllt av mängder med matcher mot anrika, namnkunniga och bra lag. Örgryte, Landskrona, Helsingborg, Trelleborg och Sundsvall kommer alla dyka upp på Stora Valla. Dessutom väntar två heta derbyn mot Örebro SK. Det finns därmed massor att se fram emot för alla rödvita supportrar och för Askås som Guldpartner.

Degerfors IF inleder seriespelet i Superettan med en kvällsmatch borta mot Östers IF 2 april. Hemmapremiär blir det lördag 6 april då GIF Sundsvall kommer till Värmland.

Nu kör vi!

Mer läsning

Familjär, nischad och <span style='color:#ee7f35'> tillgänglig </span> e-handel

Familjär, nischad och tillgänglig e-handel

Funka Mera var första kund som lanserades med Askås tillgänglighetsanpassade mallar. Passande med tanke på att personer med funktionsnedsättningar är målgruppen.
Nu kommer Google Consent Mode V2

Nu kommer Google Consent Mode V2

Askås har utvecklat nya pixlar gällande GA4/GTM som fungerar ihop med Google Consent Mode V2. Vi har även byggt in stöd i Askås Cookie Manager som är vår funktion för cookiehantering.
E-handel med stöd för Tillgänglighetsdirektivet

E-handel med stöd för Tillgänglighetsdirektivet

Tillgänglighetsdirektivet, webbdirektivet, WCAG. Begripliga, hanterbara och robusta webbplatser. Det är mycket på gång gällande digital tillgänglighet för närvarande. Vi reder ut begreppen och slår samtidigt fast att Askås e-handelsplattform i stor utsträckning är förberedd för att möta de höjda kraven på tillgänglighet som börjar tillämpas 2025.