Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

ASKÅS - INTEGRATION

Kundlojalitet med
Askås och Voyado

Kundlojalitet med Askås integration till Voyado

CRM- och lojalitetsplattformen Voyado är en av marknadens ledande aktörer när det gäller analys av kunddata, Marketing Automation och kundlojalitet. Voyado har heltäckande lösningar för kommunikation med kunderna som skapar långvarig lojalitet och valuta för din marknadsföringsbudget.

Publicerad: 2020-20-23

Med Askås integration får du möjlighet att jobba med Voyados kraftfulla och mångsidiga funktioner utifrån data som samlas in och skickas över från Askås e-handelssystem.

Information rörande kundaktivitet, order, transaktioner och returer kan exporteras. Denna data ligger till grund för de analyser, rapporter, förutsägelser och åtgärder som finns tillgängliga i Voyados plattform.


Några fördelar

TIDSEFFEKTIVT. Skapa epost-utskick med drag and drop. Utifrån ett och samma generella utskick kan du personalisera vad som ska visas för olika typer av kundgrupper.

SMART. AI-features som poängsätter och förutspår framtida möjligheter för dig gentemot slutkunderna. Vilka produkter bör du rekommendera, hur länge kommer kunden förbli lojal och exakt när ska du göra ett utskick för bäst effekt?

KOMPLETT. Innehåller verktyg som tillsammans med data från Askås system ger en fullständig kännedom om dina kunder.

 

Kostnad 

Installationskostnad för integration: 8 995 kronor

Månadskostnad: 2 495 kronor

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Mer om Voyado

Kundlojalitet med Askås integration till Voyado 

www.voyado.com