Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle


Artikelfiltrering – flexibelt för dig och dina kunder

Artikelfiltrering

Har du en stor mängd artiklar i din webbshop är artikelfiltreringen ett kraftfullt verktyg som gör att kunderna snabbt hittar det de söker. Med hjälp av artikelfiltreringen kan dina besökare filtrera ut artiklar efter egenskaper, artikelgrupper, varumärken och pris. Du skapar själv egenskapsfälten helt fritt.

Filtreringen skulle kunna ske genom att kunden klickar på en brun färgruta, storlek 45, materialet mocka, varumärket Vagabond, skotypen boots och ett prisintervall mellan 800 – 1500 kronor för att filtrera fram rätt sko.

Filtreringen kan till exempel ske genom att kunden gör ett val i en drop down-meny, bockar i en checkbox eller att kunden drar i en slider för att ändra värdet i sökningen. Filtreringen läggs in på artikelgrupper, vilket gör att du kan ha många olika typer av filtreringar i butiken, då du till exempel inte vill ha samma filtrering i artikelgrupper med skor och kavajer. Filtreringsfunktionen levereras med ett standardiserat utseende. Självklart kan du kontakta Askås för offert på grafiska ändringar för att den ska passa ihop med webshopens design. 

Några av fördelarna:

  • Stor flexibilitet – du bestämmer själv hur allt ska fungera.
  • Möjlighet till olika filtreringar i olika artikelgrupper.
  • Kunderna sparar tid och hittar snabbt det de är ute efter, vilket innebär snabbare avslut.
  • Ökad kundnöjdhet.
  • Ha färre undergrupper – använd filtreringsegenskaper istället!

 

Pris och beställning

Kontakta Askås för en detaljerad prisuppgift.

För beställning, ring 0533-69 16 00 eller skicka e-post till oss!