Sök

Version 10.6.36

Askås Content Editor ­­– mallhantering och nya widgets (N)

Utvecking av Askås Content Editor Fortsatt utveckling av ACE, Askås Content Editor, vår drag-and-drop-funktionalitet för att skapa startsidor, landningssidor och utskick i Askås Marketing Automation.

 

Jobba med mallar

I ACE, oavsett om det handlar om startsidor, landningssidor eller AMA, är det nu möjligt att enkelt jobba med mallar för hela sektioner och enskilda rader. Detta förenklar skapandet av startsidor eller epost-utskick i AMA. Du sparar själv ner sektioner/rader du vill kunna använda dig av vid flera tillfällen. Sedan laddar du önskad mall när du skapar en nya sida eller utskick.

 

Accordion-widget

Ny widget för startsidor och landningssidor. Används till att skapa exempelvis FAQ:er med frågor och svar. Frågan/rubriken är synlig för kunden och svaret exponeras när kunden klickar på en specifik fråga.

 

Formulär-widget

Ny widget för startsidor och landningssidor. Smidig funktionalitet för att skapa kontaktformulär med länk till valfri webbsida när formuläret har fyllts i av slutkonsumenten.

 

Korrigering av Artikel-widget

Visning av nya produkter sorterades inte korrekt. Nya produkter visades inte först och detta är nu åtgärdat.

 

Korrigering valutapriser

Korrigering så att valutapriser visas korrekt när kund byter valuta på en ACE-genererad startsida

Läs mer om Askås Content Editor

Läs mer om Askås Marketing Automation  

 

Budbee Box (N)

Ny integration till Budbee Box. Ger slutkonsumenten möjlighet att välja leverans till någon av Budbees leveransboxar.

Läs mer

 

Collector Checkout - Swish (N)

Implementation av Swish som betalmetod i Collector Checkout.

 

CLM - Momshantering (N)

Möjlighet att anpassa momshantering av bonuscheck skapad i Customer Loyalty Program (Lojalitetsprogram).

Läs mer

 

Utökade ordernotiser (N)

Nya typer av ordernotiser. Det finns nu möjlighet att få en notis vid ett ordervärde som överstiger vald gräns eller då en viss kundkategori lagt en order

 

Stöd för Akamai EdgeCachetags (N)

Utökad cache-funktionalitet för CDN-systemet Akamai. Tagga upp sidan i mindre beståndsdelar. Detta ger möjlighet att ifrån Akamai göra mer riktade rensningar av cache, istället för fullständig rensning.

 

Korrigering - Variantartiklar

Korrigering av inställningen VisaAlltidIArtGrp. Ingående artiklar i en variantartikel visades ej korrekt på artikelgruppssidan tidigare. Nu visas underliggande artiklar oavsett vilken sorteringsordning som är inställd för artikelgruppen.


Relaterade funktioner och integrationer