Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Lojalitetsprogram och kundklubbar

Customer Loyality Manager (CLM) 


Att arbeta med sina kunder, skapa återköp och köptrohet är något som bör vara en självklarhet. Det är dock inte alltid så lätt att genomföra i praktiken. Askås har rätt erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att skapa kundklubbar och lojalitetsprogram strategiskt, och hur du skall arbeta meddetta.

Genom produkten Askås Customer Loyalty Manager (CLM) kan du skapa lojalitets-/bonusprogram i vilka dina kunder kan samla poäng på det sätt du bestämmer och byta poängen mot bonuscheckar som kan användas vid kommande köp.

Askås Customer Loyalty Manager (CLM) ger dig möjlighet att ytterligare förbättra och utveckla relationen med dina e-handelskunder. Med CLM kan du enkelt skapa lojalitetsprogram/bonusprogram i vilka dina kunder kan samla poäng på det sätt du själv bestämmer. Poängen kan kunden sen byta mot bonuscheckar som används vid kommande köp. Ett smart och välbeprövat sätt att öka kundnöjdhet samtidigt som du driver merförsäljning!

Att lägga upp ett lojalitetsprogram är enkelt och hanteras av dig helt på egen hand via WebbAdmin. Din kund har på motsvarande sätt full kontroll på sin status via ”Min sida” och kan där se och hantera sina insamlade bonuspoäng. 

Snabba fakta

•    Skapa erbjudanden om poäng. Möjlighet att ha olika erbjudanden för hela sortimentet, för enskilda varumärken, för enskilda artikelgrupper eller för enskilda artiklar.
•    Skapa olika poängerbjudanden baserat på inköps- summa (t.ex. mer poäng vid större inköp).
•    Skapa olika erbjudanden om bonuscheck. Du bestämmer själv värdet på dina bonuscheckar.
•    Möjlighet att ha olika nivåer på bonuscheckar med större värde vid fler insamlade poäng.
•    Din kund har själv översikt över sin poängstatus och kan hantera sina poäng via ”Min sida”.
•    Du har alltid en fullständig översikt över utbetalade poäng via WebbAdmin.
•    Du har alltid en fullständig översikt över skapade bonuscheckar via WebbAdmin.
•    Möjlighet till kundspecifika anpassningar av funktionaliteten efter din butiks behov.