Sök

Träffa Askås på årets SNITS-middag

Nätverket SNITS på Karlstads Universitet är en viktigt del av Askås rekryteringsarbete. 22 september är det dags för årets stora SNITS-middag och vi är självklart på plats.

22 september är det dags för årets SNITS-middag på Karlstads Universitet. Är du en IT-student som vill bygga relationer inför ditt framtida yrkesliv ska du självklart anmäla dig.

Vi finns som vanlig på plats och vi är redo att berätta mer om vårt företag, vår plattform för e-handel och dina möjligheter till praktik, examensjobb och i förlängningen jobb på Askås.

SNITS är en samverkansgrupp för de olika IT-utbildningarna vid Karlstads Universitet. Gruppen består av värmländska IT- och Tech-bolag och Askås har varit en aktiv del av SNITS under många år. Utöver näringslivet är Compare, KAU och studentföreningen LINDA en del av SNITS.

Varje år hålls en SNITS-middag och 22 september är det dags för årets upplaga. Under dagen får studenter möjlighet att träffa värmländska företag och bygga en relation med arbetslivet redan under studietiden.

Askås kommer att synas och höras under årets SNITS-middag. Vi uppmanar verkligen IT-studenter att anmäla sig och vi kommer att vara redo att besvara dina frågor om Askås, om e-handelsbranschen och våra två kontor i Karlstad och Säffle.

 – Samarbetet med SNITS och Karlstads Universitet är en viktig del av vårt rekryteringsarbete. Vi har fått kontakt med många studenter genom SNITS och flera arbetar i dag på Askås, säger Linnéa Ericson på Askås HR-avdelning.


Missa inte att anmäla dig

Sista anmälningsdag är onsdag 14 september. Anmälan via länken nedan. 

OBS. Eventet riktar sig till IT-studenter på Karlstads Universitet.


Mer läsning

TikTok blir allt viktigare för din marknadsföring

TikTok blir allt viktigare för din marknadsföring

På senare tid har TikTok blivit att räkna med som en allt viktigare marknadsföringskanal. Askås har ett färdigt pixelpaket för TikTok som gör att du kan spåra hur dina annonser presterar och dra lärdomar av detta.
Ny kvartett till frontend-avdelningen

Ny kvartett till frontend-avdelningen

Fyra nya frontend-utvecklare har påbörjat sina anställningar hos Askås. Lär känna David, Johannes, Sebastian och Jamal.