Sök

Ny kvartett till frontend-avdelningen

Fyra nya frontend-utvecklare har påbörjat sina anställningar hos Askås. Lär känna David, Johannes, Sebastian och Jamal.

Askås höst har rivstartat med nya projekt för befintliga kunder och diskussioner med flera e-handlare som snart kan komma att välja Askås som e-handelsleverantör inför framtiden. 

Som en del i vår tillväxt och satsning fortsätter vi rekrytera ny personal. 15 augusti började en kvartett av ambitiösa frontend-utvecklare. Träffa Jamal, Sebastian, David och Johannes här nedan.


Jamal Almlah

Ålder: 23 år.
Bostadsort: Karlstad.
Utbildning: Webbutveckling på Karlstad Universitet.
Vad fick dig att välja Askås: För en nyexaminerad som mig så sökte jag ett företag som har goda kunskaper att dela med sig och vill hjälpa mig att utvecklas.
Dina intryck hittills: Den goda familjära arbetsmiljön där vi är nära varandra. Alla är hjälpsamma och älskar att svara på mina frågor och redan första minuten kände jag mig välkommen.
Vad hoppas du på inför framtiden: Jag har redan fått det jag önskar mig, men såklart att företaget fortsätter växa och att jag blir en del av utvecklingen.

David Gustavsson

Ålder: 26 år.
Bostadsort: Säffle/Värmlandsbro, född och uppväxt i Säffle.
Utbildning: I grunden utbildad elektriker. Oktober till mars, bootcamp med fokus på frontend-utveckling.
Vad fick dig att välja Askås: Då jag är uppväxt i Säffle har jag hört att Askås är en stabil arbetsplats med bra personal. Sedan är jag intresserad av e-handel.
Dina intryck hittills: Väldigt kul. Välkomnande kollegor, alla är måna om att hjälpa oss så att vi får en bred förståelse för plattformen och arbetssättet.
Vad hoppas du på inför framtiden: Att lära känna alla nya kollegor bättre och utvecklas som person och kompetensmässigt.

Johannes Ljungberg

Ålder: 34 år.
Bostadsort
: Nyinflyttad i Karlstad.
Utbildningar: Grafisk Design & Kommunikation, Linköpings Universitet, Art Direction, Berghs School of Communication, Creating Innovation, Hyper Island, JavaScript - AW Academy.
Vad fick dig att välja Askås: Har ett stort intresse för utveckling och e-handel, så det var en självklarhet att söka mig hit när jag kom tillbaka till Värmland.
Dina intryck hittills: Superkul. Har fått ett väldigt varmt mottagande så riktigt bra!
Vad hoppas du på inför framtiden: Att lära mig massa spännande saker av mina nya duktiga kollegor och att kunna bidra med något tillbaka.

Sebastian Gustavsson

Ålder: 25 år.
Bostadsort: Karlstad.
Utbildning: Bootcamp i webbutveckling.
Vad fick dig att välja Askås: Dels Askås historia och rykte här i Värmland som ett stabilt, ledande företag. De Askås-anställda jag kände till hade varit anställda i många år vilket gav mig förtroende om en trivsam arbetsplats.
Dina intryck hittills: Väldigt trevliga och välkomnande kollegor samt stor och komplicerad produkt.
Vad hoppas du på inför framtiden: Att jag får lära mig och ta åt mig så mycket kunskap som möjligt och att utvecklas i takt med företaget.

Mer läsning

Askås har stöd för ny prisinformation

Askås har stöd för ny prisinformation

1 september infördes nya regler i Sverige gällande prisinformation i samband med prissänkningar. Reglerna är en del av en uppdaterad konsumentlagstiftning i EU. Askås har utvecklat stöd i e-handelsplattformen som ger våra kunder möjlighet att leva upp till lagen.
Furry Friends levererar kvalitet för fyrbenta kunder

Furry Friends levererar kvalitet för fyrbenta kunder

– Askås är och har varit en superviktig partner för oss. Ni är alltid tillgängliga och vi känner en stor trygghet i att sajten alltid fungerar, säger August Gori som är försäljningschef på Furry Friends.
Snabbväxande Askås söker seniora utvecklare för frontend och backend

Snabbväxande Askås söker seniora utvecklare för frontend och backend

Askås har rekryterat offensivt under 2022 för att möta den fortsatt stora efterfrågan på bolagets e-handelsplattform och tillhörande tjänster. Nu lanseras ytterligare en rekryteringsrunda och den här gången söks seniora utvecklare för backend och frontend.