Sök

Sportfiskeprylar bäst igen

När kunderna själva får säga sitt blir Sportfiskeprylar återigen bästa e-handlare inom sportsegmentet i Pricerunners årliga granskning.
Sportfiskeprylar Årets e-handlare inom sport för

Att vara bäst ett år är svårt nog. Att vara det två år i rad visar att det inte var någon slump. När kunderna själva får säga sitt blir Sportfiskeprylar återigen bästa e-handlare inom sportsegmentet i Pricerunners årliga granskning.

– Kategorin sport är väldigt bred och konkurrensen är tuff. Självklart känns det otroligt kul att erhålla detta pris igen, säger VD Nicklas Jonsson.

Framgångssagan fortsätter för Sportfiskeprylar.se. Det anrika och idag marknadsledande bolaget har jobbat med Askås e-handelsplattform som grund i mer än tio år. Under fjolåret flyttades sajten upp till Askås highend-paketering Enterprise.

Sportfiskeprylar har under många år målmedvetet och effektivt jobbat för att hela tiden optimera alla delar av sin verksamhet. Att Nicklas Jonsson och hans kollegor nu för andra året i rad alltså lyfts fram som bästa e-handel inom sport är ett tydligt resultat av det arbetet.

–  Det känns jättebra att få det här erkännandet då vi ständigt jobbar med vår logistik och fokus på kund. Personalen har fått slita hårt senaste tiden då det är tufft att hinna rekrytera i den takt vi växer. Det här stärker självförtroendet extra mycket för alla som jobbar hos oss, säger Nicklas Jonsson.

Enligt Nicklas är det ingen enskild detalj som gör att Sportfiskeprylar uppskattas i så hög utsträckning av kunderna. Istället är det en fungerade helhet som är nyckeln till framgångarna.

– Ja det är en kombination av hela paketet. Vi har ett fantastiskt noga utvalt sortiment som attraherar en sportfiskare. Vi är helt kompletta vilket innebär att man inte behöver handla på andra sajter. Det i kombination med bra lager, snabba leveranser och grymt kompetent kundtjänst bemannad med riktiga sportfiskare är svårslaget. 

Satsning på Tyskland

Att nu slå sig till ro och vila på gamla meriter ­– det är inte ett alternativ när tillväxten och de goda kundrelationerna ska bibehållas och stärkas. Samtidigt gäller det att ju ”försvara” vinsten även nästa år.

– Vi jobbar hela tiden för att bli bättre, vi vet att vi är långt från perfekta men vi gör vårt bästa. Fokus framåt är att minimera felen ytterligare, målet är och har alltid varit 0 procent felplock, felskick och ännu bättre lagerhållning.

Att växa geografiskt på fler marknader är även det en uttalad strategi fortsättningsvis.

– Vi kommer satsa ytterligare på utlandet och vi har precis anställt vår första tyska medarbetare – en erfaren sportfiskare från Tyskland som flyttat till Sverige nu och jobbar på vår kundtjänst. Det är väldigt mycket på gång framåt och det känns som vi precis kommit igång, säger Nicklas Jonsson.

▶ Mer läsning: Sportfiskeprylar firar tio år (Februari 2020)

FAKTA

Prisjämförelsesajten Pricerunner lyfter varje år fram e-handlare inom en mängd olika branscher. Utmärkelserna grundas på kundernas omdömen om köpupplevelsen hos de nominerade e-handlarna.

Juryns motivering:
 

Med en enastående support och ett brett sortiment hjälper Sportfiskeprylar dig att hitta rätt utrustning både som proffs och nybörjare. De erbjuder även en rad olika leveransalternativ vilket gör köpprocessen både smidig och enkel från början till slut. Sportfiskeprylar tar ännu en gång hem titeln som Årets e-handlare inom kategorin Sport.

"Jag är inte förvånad att Sportfiskeprylar får det här priset igen. De har länge jobbat rätt och framgångsrikt med att bygga fantastiska relationer till kunderna. Det är bara att lyfta på hatten och gratulera."

Peter Smersfeldt
Marknadschef Askås

Nicklas Jonsson, VD Sportfiskeprylar

"Det är väldigt mycket på gång framåt och det känns som vi precis kommit igång."

Nicklas Jonsson
VD Sportfiskeprylar

Mer om Askås e-handelslösningar

Sportfiskeprylar Årets e-handlare inom sportwww.sportfiskeprylar.se


Askås Product Engine
Produktinformation - PIM