Sök

Snabbväxande Askås söker seniora utvecklare för frontend och backend

Askås har rekryterat offensivt under 2022 för att möta den fortsatt stora efterfrågan på bolagets e-handelsplattform och tillhörande tjänster. Nu lanseras ytterligare en rekryteringsrunda och den här gången söks seniora utvecklare för backend och frontend.

I en dryg månad har Linnéa Ericson varit en del av Askås. Som HR-generalist med huvudfokus på rekryteringar är det redan fullt upp. Nu är ytterligare en rekryteringsrunda i gång och för närvarande söker Askås seniora utvecklare för både frontend och backend.

1 juni tillträdde Linnéa Ericson sin nya tjänst på Askås HR-avdelning. Linnéa har rötterna i Säffle men bor för närvarande i Karlstad. Jobbmässigt kommer hon närmast ifrån Academic Work där hon hade rollen som konsultchef med fokus på rekrytering, onboarding och coachning.

– Jag fick kontakt med HR-chefen Amalia Rååd och hon berättade att Askås hade planer på att förstärka sin HR-avdelning. Så nu är jag i gång och min roll kommer handla om rekrytering och att ta hand om nyanställda på ett bra sätt, berättar Linnéa.

Seniora utvecklare

Ambitionsnivån inför 2022 var hög när det gäller rekryteringar. Ett 20-tal nyrekryteringar låg i planen och utvecklingen hittills i år ligger i linje med planeringen. Sex nya medarbetare börjar efter sommaren. Såväl frontendutvecklare, backendutvecklare och applikationskonsult.

Nu söker bolaget ytterligare medarbetare och den här gången är det frontend och backend som ska förstärkas.

– Vi fortsätter att växa och ser ett behov att ta in mer senior kompetens för att kunna möta det höga intresset från våra befintliga och framtida kunder. Därför söker vi nu utvecklare med tidigare erfarenhet. Sedan stänger vi aldrig några dörrar till andra talangfulla utvecklare, säger Linnéa Ericson.

Eftersom hon själv är en av många nya Askås-medarbetare som tillkommit under året kan hon rekommendera bolaget och arbetsplatsen baserat på egen erfarenhet och färska intryck.

– Askås är verkligen ett företag där man snabbt känner sig välkommen, det upplevde jag själv när jag möttes i dörren första gången. Bolaget satsar på sina medarbetare, man blir lyssnad på och får ett stort stöd av sina medarbetare vad det än gäller, säger Linnéa Ericson.

Askås söker just nu!

Träffa Askås kunder

Care of Carl
Care of Carl
Mode & Accessoarer
Caia
Caia
Skönhet
Proteinbolaget
Proteinbolaget
Kost & Hälsa
MaxGaming
MaxGaming
Sport & Fritid
Bangerhead
Bangerhead
Skönhet
Teknikproffset
Teknikproffset
Ljud & Bild
BRL Electronics
BRL Electronics
Ljud & Bild

Mer läsning

Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 tilldelas Askås. Priset delades ut av Handelskammaren Värmland i samband med konferensen Affärsresan på Selma Spa i Sunne.
Utveckling, optimering och säkerhet

Utveckling, optimering och säkerhet

2021 satsar vi ännu mer resurser på Askås interna utvecklingsgrupp. Fokus är att jobba brett med att göra e-handelsplattformen än mer stabil, funktionsrik och optimerad.
Frontend med Jennifer och Caroline

Frontend med Jennifer och Caroline

Träffa Jennifer Nilsson och Caroline Lindström, två av Askås rutinerade frontend-utvecklare. Här berättar de om designprojektet inför lanseringen av vår kund Max Gaming 2020.