Sök

Ny glittrande satsning med Bianca Ingrosso

Torsdag 5 maj, 08.00, öppnades de digitala dörrarna till Ani Jewels. Vännerna och entreprenörerna Bianca Ingrosso och Lovisa Worge fick därmed se sin gemensamma vision bli verklighet. Precis som när CAIA Cosmetics lanserades hösten 2018 har Askås fått förtroendet att leverera e-handelsplattformen.

Hösten 2018 lanserades CAIA Cosmetics och utvecklingen för makeup-bolaget har sedan dess varit minst sagt fantastisk. Nu har Bianca Ingrosso, Mikael Snabb och Jesper Matsch på CAIA lanserat ett nytt bolag. Det handlar om ANI Who eller kort och gott ANI.

Denna gång har CAIA-gänget med sig entreprenören Lovisa Worge som tillsammans med Bianca Ingrosso är initiativtagare till det nya bolaget. Tom Hope-grundaren Tomaj Sangchi axlar rollen som VD i Ani Who.

I e-handeln Ani Jewels säljs bolagets egna smycken – ringar, armband, halsband och örhängen. Torsdag 5 maj lanserades siten och intresset var skyhögt från start. 08.00 gick siten live i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och med en engelsspråkig com-site. Från detta klockslag började beställningarna skickas in i Askås e-handelssystem i en snabb och stadig takt.

– Askås har levererat över våra redan högt ställda förväntningar. De har jobbat dedikerat och effektivt för att säkerställa en lyckad lansering. Den tekniska plattformen är väldigt stabil och laddningstiderna imponerar, säger Tomaj Sangchi.

OBS. En längre intervju med Tomaj Sangchi hittar du här.

"Det är alltid spännande att jobba med den här typen av projekt där vi vet att det kommer drivas jättemycket trafik till siten, det ställer höga krav på oss som leverantör. Vi är många på Askås som har jobbat hårt och i högt tempo på slutet för att säkra en bra lansering. Det ska bli kul att följa deras resa och vi önskar lycka till."
Marlene Nilsson, projektledare Askås

ANI Jewels använder

MARKNADER
Multi Market Manager
Med Askås Multi Market Manager (MMM) kan du öppna din e-handel för nya marknader och nya språk.
CMS
Askås Content Editor
Kraftfull och flexibel drag and drop-funktion för att bygga startsidor, landningssidor och nyhetsbrev.
Specter
Affärssystem - ERP
CHECKOUT
Klarna
Betalningar - PSP

Mer läsning

CAIA vann årets D-Award

CAIA vann årets D-Award

Mikael Snabb, Bianca Ingrosso och hela gänget på CAIA har fått priset Årets D-Award.
CAIA tar klivet ut i världen

CAIA tar klivet ut i världen

I november lanserade CAIA Cosmetics sin e-handel på Askås e-handelsplattform. Nu har ett halvår passerat och företaget har tagit klivet ut på en global marknad.
Succé när CAIA Cosmetics lanserades

Succé när CAIA Cosmetics lanserades

10.00 på tisdag förmiddag gick startskottet. Bianca Ingrossos nya makeup-märke CAIA Cosmetics öppnade dörrarna och intresset var rekordstort.