Sök

Lyft med Askås Baspaket

När du vill komma igång snabbt till en låg kostnad. Då är Askås Bas helt rätt lösning för dig. Vårt baspaket är prisvärt, funktionsrikt och en riktigt bra start på en långvarig och framgångsrik e-handelsresa.
Askås Baspaket för tillväxt

Askås erbjuder en av marknadens mest kraftfulla plattformar för e-handel. Vårt baspaket ger dig möjligheter att snabbt komma igång och inleda en långvarig och framgångsrik e-handelsresa.

Med Askås 10 gör du ett smart och långsiktigt val för framtiden. Redan i sitt grundutförande erbjuder vår e-handelsplattform den funktionalitet som krävs för pröva vingarna och bli framgångsrik. När du sedan växer och behoven ökar är lösningen skalbar. Det är enkelt att addera nya funktioner, integrationer och tekniska lösningar.

När du väljer att starta med Askås Baspaket kan du känna dig trygg att du har en prisvärd lösning som du kommer kunna växa i.

Ett urval av det som ingår


Askås Content Editor - ACE

Designa själv din startsida eller webbsidor. Drag and drop-funktion med färdiga widgets för Bild, Artiklar, Artikelgrupper, Slider, Innehållsblock, Accordion, Formulär med mera.

Askås Marketing Automation

Askås kraftfulla kommunikationscentral som ger dig möjlighet att göra riktade utskick via epost eller sms till dina kunder. En mängd olika selekteringar finns tillgängliga.

Design

Vi utgår från våra färdigutvecklade och responsiva standardmallar och anpassar din e-handel avseende färgsättning och ditt företags logotyp.

Blogg-feature

Du kan snabbt komma igång och jobba med din egen blogg utifrån Askås standardiserade design-mall.

Import-Export

Omfattande stöd för import och export via både standardiserade och mallbaserade format, t.ex. CSV och XML

Hosting

I priset ingår hosting. 1 GB lagring och 5 GB överföringsmängd per månad.

PSP

Uppsättning av en betalmetod som du självklart väljer själv. Askås har kopplingar till de flesta ledande betalleverantörer på marknaden.

▶ Fullständig specifikation i vår funktionsöversikt: Klicka här

Kostnad 

Installation: 49 995 kronor 

Licens Standard: 1 995 kronor/månad 

Kontakta Askås för info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00