Sök

God Jul och Gott Nytt År!

Att summera det år vi snart lägger till handlingarna påminner på många sätt om sammanfattningen för ett år sedan. Även 2021 blev ett pandemi-år med restriktioner och utmaningar kopplade till Covid.

Sätter vi på oss Askås-glasögon och blickar mot 2022 finns det mycket spännande att se fram emot. Vår nya VD Tord Larsson-Steen tillträder 10 januari. Vi kommer inviga ett nytt kontor i Karlstad den närmaste månaden och vi planerar för lansering av Askås 11 under första halvåret.

Innan dess ska vi vila upp oss något för att kunna möta framtidens utmaningar och möjligheter tillsammans med våra kunder och partners på allra bästa sätt.

Patrik, Eva, Sofia, Niclas och hela gänget på Askås önskar er en riktigt God jul och Gott nytt år.

Askås VD om framtiden

10 januari kliver Tord Larsson-Steen in i rollen som Askås nya VD. I en förlängd intervju berättar Tord om sin syn på Askås som bolag, om möjligheter och utmaningar på kort och lång sikt.

– Jag är verkligen sugen på att komma igång och bidra till en fortsatt positiv utveckling för Askås och våra kunder.

Till Nyheten

Askås Enterprise Search

Askås lanserar under första kvartalet Askås Enterprise Search, vår nya och högkompetenta Sitesök. En ny funktionsrik och mycket prisvärd Sitesök med verktyg för att leda dina e-handelskunder till rätt produkt, artikelgrupp eller webbsida med ökad konverteringsgrad och lönsamhet som följd.

Modulen ingår som en uppgradering för alla kunder som har Askås Enterprise. Men inte nog med det – om du idag har en annan paketering – Standard, Plus eller Total, har du ändå möjlighet att addera Enterprise Search som en fristående tillvalsmodul för att ytterligare vässa ditt Sitesök.

Uppgradering av kunder med Enterprise görs löpande. För övriga kunder görs leverans under slutet av första kvartalet 2022. Ta gärna kontakt med din kundansvariga säljare via normala kontaktvägar om du är intresserad.

Mer om Askås Enterprise Search

Vi summerar vårt nyhetsår

Det var ett riktigt händelserikt och spännande år som vanligt på Askås och i e-handelsbranschen i stort. Nya regler gällande moms vid distanshandel, många lanseringar av härliga nya kunder och projekt tillsammans med våra befintliga duktiga e-handlare. Ta gärna del av vår sammanfattande årskrönika och "återupplev" eller hitta nyheter som du missade under 2021.

Till Årskrönikan

Askås stödjer Barncancerfonden

Genom åren har Askås på olika sätt stöttat välgörenhetsprojekt och föreningsliv både lokalt i Värmland och mer generellt. I år har vi beslutat att vår julklapp till våra kunder ska gå i välgörenhetens och nyttans tecken.

Askås har därför köpt Barncancerfondens Stora Julpaket och tillsammans med våra hundratals kunder är vi således med och bidrar till kampen mot cancer hos barn.