Sök

God Jul & Gott Nytt År från Askås

Vi vill såklart passa på att önska våra kunder, partners och alla andra en riktigt God Jul & Gott nytt år. Vi ser med tillförsikt fram emot nya spännande e-handelsprojekt under 2023.

Tord om sitt första år som VD

Då kan vi snart summera 2022 och det innebär att jag kan blicka tillbaka på ett händelserikt och spännande fullt år i rollen som VD för Askås.

Detta första år för mig inom e-handelsbranschen har varit positivt, utmanande och lärorikt. Det är även ytterligare ett år på Askås tillväxtresa som pågått under 25 år.

Med rätta lyfter vi ofta fram vår e-handelsplattform, våra funktioner och tekniska lösningar som ständigt utvecklas. Detta år har vi dock även fokuserat väldigt mycket på mer övergripande delar av vår verksamhet. Vi har tagit krafttag när det gäller våra grundläggande processer och rutiner. Vi jobbar ständigt med olika ramverk inom säkerhet, något som blir alltmer viktigt.

Vi har även genomfört omorganisationer internt med ett tydligt syfte. Att våra fantastiska och hängivna medarbetare ska få optimala förutsättningar att leverera ännu bättre tjänster och produkter till våra kunder.

I en tillbakablick från året som gått hittar jag även min första upplaga av Askås E-handelsdag i oktober. En dag som verkligen gav mersmak. Mängder med spännande möten med kunder, partners och andra besökare. Det är extra kul att arrangemanget på Medborgarhuset i Säffle uppskattades i så hög grad av alla besökare som valde att komma till Värmland.

Under året fick även mottaga den fina utmärkelsen Handelskammarpriset i Värmland. Ett pris som vi är stolta över då det smäller högt här på hemmaplan.

Nästa år kommer jag personligen att lägga mer tid på att komma ut och träffa så många av våra kära kunder och partners som det bara går. Fram till dess vill jag passa på att tacka för ett riktigt gott samarbete under året som gått.

Med hopp och önskningar om en riktigt God Jul och ett Gott nytt 2023.

Tord Larsson-Steen, VD Askås

Mer läsning

Askås nyhetskrönika 2022

Askås nyhetskrönika 2022

Vi summerar återigen det gångna nyhetsåret här på Askås. Ett år fyllt av lyckade projekt, Askås e-handelsdag, priser, nya medarbetare och tillväxt för oss och våra kunder.
Askås E-handelsdag en myllrande succé

Askås E-handelsdag en myllrande succé

Krutröken har lagt sig, partners, föreläsare och kunder har vänt hemåt. Askås E-handelsdag 2022 kan summeras med ett ord. Succé.
– Vi är oerhört nöjda med dagen och kvällen. Alla föreläsare, utställare och gäster bidrog verkligen till ett riktigt lyckat event, säger Patrik Otter, Kommunikatör på Askås.
Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 tilldelas Askås. Priset delades ut av Handelskammaren Värmland i samband med konferensen Affärsresan på Selma Spa i Sunne.