Sök

Vi ses väl på D-Congress!

Kom och träffa Askås och diskutera framtidens e-handel på D-Congress i Göteborg 28 april. Du hittar oss i monter G20:01.

Torsdag 28 april är det dags för e-handelsmässan D-Congress i Göteborg. Askås är såklart på plats och redo att diskutera e-handel i allmänhet och vår e-handelsplattform i synnerhet.

– På grund av pandemin har det blivit några års uppehåll från D-Congress. Nu hoppas vi på en riktigt bra mässa med många goda samtal, säger Askås marknadschef Peter Smersfeldt.

E-handelsmässan D-Congress har varit ett givet inslag för Askås som e-handelsleverantör under många år. Nu är vi alltså på plats som utställare igen och delegationen denna gång består av Peter Smersfeldt, Sofia Jareke, Niclas Johanson, Peter Dovlind och Jonas Askås.

Du hittar Askås i Monter G20:01

After Work i Askås monter

Omkring 15.30 inleds After Work i Askås monter. Då bjuds det förfriskningar i form av dryck och tilltugg. Varmt välkomna.

Mer läsning

Röyk siktar mot 100 miljoner med Askås

Röyk siktar mot 100 miljoner med Askås

Röyk tar sikte mot högre konvertering och dubblad omsättning tillsammans med Askås. "Vi har kunnat halvera laddtiderna i mobil jämfört med vår tidigare leverantör, säger marknadschefen Linus Zetterlund.
Dags för Askås 11

Dags för Askås 11

2020 lanserades Askås 10 med flera stora produktnyheter och förbättringar. Nu är det dags för ytterligare en större uppdatering.