Sök

Askås laddar för D-Congress

Torsdag 5 mars skickar vi en styrka till D-Congress. "Vi ser fram emot att få träffa massor med partners, våra kunder och andra e-handlare", säger Askås marknadschef Peter Smersfeldt.
D-Congress 2020 - Askås ställer ut

Torsdag 5 mars skickar vi en värmländsk styrka till Göteborg och e-handelsmässan D-Congress. Med oss i packningen har vi vår nya e-handelsplattform Askås 10 och vi är riktigt taggade att berätta om våra nyheter.

– Vi ser fram emot att få träffa massor med partners, våra kunder och andra e-handlare, säger Askås marknadschef Peter Smersfeldt.

Monter G00:09 är det ni ska lägga på minnet om ni vill träffa Askås delegation under årets D-Congress på Svenska Mässan.

Vi skickar åtta medarbetare den här gången och vi tror på en dag fylld av givande diskussioner som förhoppningsvis kan lägga grund för framtida samarbeten. 

Askås är en e-handelsleverantör som erbjuder lösningar för e-handlare i alla branscher, storlekar och långsiktiga målsättningar.

Oavsett om du ska starta helt nytt eller letar efter en ny e-handelsleverantör. Oavsett om ditt fokus ligger i Sverige eller om du vill växa på en global marknad. Oavsett om du jobbar B2B, B2C eller bägge delar – Askås har både kompetensen och produkterna för att tillgodose dina behov.

Marknadsledande prestanda

Under mer än 20 år har vi varit en del av e-handelsbranschen och vi har ständigt arbetat för att ligga längst fram i utvecklingen.

– Vi har hjälpt mängder med ambitiösa e-handlare som känner att de har behövt en ny plattform för att växa vidare. Samtidigt har vi ett skalbart system som även passar bra för mindre aktörer och helt nystartade bolag.

I år sammanfaller D-Congress med lanseringen av Askås 10 - den senaste versionen av vår e-handelsplattform. En e-handelslösning som innehåller all tänkbar funktionalitet som krävs för att bli framgångsrik som e-handlare.

Vi har även lagt mycket fokus på Enterprise, en ny paketering med prestanda och driftsäkerhet i absolut toppklass. Askås Product Engine spelar huvudrollen i Enterprise och den egenutvecklade lösningen ger marknadsledande fart, produktlistning, filtrering och sökfunktionalitet.

­– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda en e-handelslösning som ger möjlighet för alla e-handlare att växa och bli framgångsrika, säger Peter Smersfeldt. 

"Det känns riktigt bra att kunna erbjuda en e-handelslösning som ger möjlighet för alla e-handlare att växa och bli framgångsrika"

Peter Smersfeldt, marknadschef

Peter Smersfeldt, Marknadschef

Askås finns i monter G00:09

Vill du också testköra
Askås Product Engine?


Besök vår demobutik

Askås Product Engine
Produktinformation - PIM