Sök

Klarna

Betalningar - PSP
Klarna i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_0002)

Klarna Checkout
– smoooth för ökad konvertering

Klarna är en av Europas största banker och tillhandahåller betalningslösningar för över 90 miljoner aktiva konsumenter hos mer än 250 000 handlare i 17 länder. Askås ger dig som e-handlare tillgång till Klarnas kompletta utbud av produkter och tjänster. Smidiga betalningslösningar för både B2C, B2B och för dig som vill jobba globalt och expansivt.

Alltid med Klarna

* Erbjud dina kunder flexibla betalningsalternativ, såsom Betala senare, samtidigt som du alltid får betalt direkt.

* Alla betalsätt helt optimerade för mobilen.

* En bättre kundupplevelse än dina konkurrenter.

* Helt säkert och 100% riskfritt - Klarna tar hela risken. 

* Relevant och personifierad presentation av lokala betalsätt oavsett var i världen du säljer.

* Stöd för prenumerationsbetalningar.

Klarna Checkout - KCO

Klarna Checkout (KCO) är Sveriges mest använda kassalösning. Dina kunder kan välja mellan att Betala direkt, Betala senare eller Dela upp betalningen i fasta delbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse, som låter kunden betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Med Klarna Checkout håller du allt under ett och samma tak och nu finns även Swish inkluderat som en del av Klarna Checkout. Dina kunder identifieras genom e-postadress och postnummer. Inga omdirigeringar och avbrott krävs. Vilket skapar en smoooth shoppingupplevelse som kommer att öka både din konvertering, kundlojalitet och genomsnittliga ordervärde.

Ett kontrakt, en integration!

Du får alla populära betalsätt via Klarna och du får dem dessutom i en enda, integrerad lösning. Det innebär att du bara har en leverantör, en integration och ett avtal. Klarna skapar en trygg och säker upplevelse för både dig som handlare och dina kunder.

Klarna tar hela kredit- och bedrägeririsken och ser till att du alltid är skyddad. Samtidigt ger Klarna kunden full kontroll med Klarna-appen. Kunden kan chatta med kundservice dygnet runt, bestämma hur dom vill betala och ordna med eventuella returer.

Klarna förbättrar kassan hela tiden

Klarna testar och utvecklar Klarna Checkout hela tiden genom att mäta och utvärdera alla detaljer i flödet. Sedan integreras nya förbättringar, i realtid, löpande. På så vis ser Klarna till att din kassa alltid konverterar maximalt. På alla typer av plattformar och enheter. Du kan givetvis designa Klarna Checkout så att den matchar din e-butik. 

Klarna Payments

Självklart kan du använda dig av Klarnas betalsätt utan att integrera med Klarna Checkout. Våren 2018 så lanserade Klarna uppdaterade versioner av sina vanliga betalsätt. Faktura, direktbetalning, delbetalning eller kortbetalning. Klarna Payments ger dig möjlighet att välja mellan dessa fyra betalsätt och erbjuda ett eller flera till slutkonsumenterna i webshopens egen kassa.

Klarna Global

Som en del av KCOv3 har Klarna lanserat en Global Checkoutlösning. Detta innebär att din e-handel kan nå kunder i upp till 170 länder runtom i världen. Nio valutor och elva olika språk finns med i KCO Global. Klarnas globala erbjudande är indelad i 3 olika nivåer och du väljer själv vilka nivåer som ska vara aktiverade i olika länder.

Core - SE, NO, FI, DK, DE, AT, NL, UK, US. Slutkunder i dessa nio länder erbjuds Local Experience med alla betalsätt tillgängliga. Handlaren väljer själv om kundens lokala valuta ska erbjudas. Om handlaren inte accepterar lokal valuta för kunden triggas en global setup med kortbetalning.

Extended - FR, ES, BE, CH, IT, PL. Slutkunder i dessa länder kan erbjudas Global+ Experience med valuta EUR, GBP, CHF.
  

Global - Slutkunder i 160 länder erbjuds betalning via kort.