Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

ASKÅS FEATURE - DYNAMIC CONTENT MANAGER

Jobba effektivt med
Dynamic Content Manager

DCM Dynamic Content Manager

Att du som kund till Askås ska kunna arbeta dynamiskt, flexibelt och tidsbesparande med din e-handel är en självklar drivkraft för oss. DCM - Dynamic Content Manager uppfyller dessa kriterier och funktionaliteten ger givna fördelar för dig som vill vara aktiv och smart med din e-handel.

Publicerad: 2019-11-27

En eller flera dynamiska bannerytor, möjlighet att själv fylla dessa med ett bra innehåll och dessutom schemalägga och tidsstyra hur och när innehållet ska visas. Detta är DCM - Dynamic Content Manager.

DCM ger dig kontroll, den sparar tid och du kan jobba långsiktigt och flexibelt utifrån dina behov. När du väljer att börja använda DCM så går vi på Askås tillsammans med dig igenom hur funktionaliteten kan passa för din e-handel. Vi kommer fram till vilka bannerytor som ska skapas som en del av DCM och Askås utför initialt detta arbete.

Därefter är det upp till dig att börja använda DCM och fylla dina olika ytor med innehåll - så kallade slides. Informationstexter, inspirerande bilder och såklart säljerbjudanden och kampanjer. Det är din kreativitet och fantasi som sätter gränserna.

Fördelar med DCM

Du får möjlighet att lägga upp ett kort- eller långsiktigt schema där du kan tidsstyra när och hur olika typer av innehåll ska visas i dina bannerytor

Det är självklart möjligt att koppla kampanjer till de olika ytor du har i din e-handel.

Om en kopplad kampanj avslutas, kanske när en vara blir slutsåld, kan du använda en smidig fallback-funktion. Lägg i förväg in bild/text som aktiveras när en banneryta annars skulle bli tom.

Kostnad

Installation: 8 995 kronor

Licenskostnad: 595 kronor/månad.

Kontakta Askås för info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Askås-kunder som
använder DCM

SoffaDirekt - DCMSoffaDirekt

BRL - DCMBRL - Bilradiolagret

Proteinbolaget - DCMProteinbolaget

Babyface - DCMBabyface