Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Vi lär dig använda verktygen

God kunskap om e-handelsplattformen och alla verktyg som den innehåller ger dig optimala förutsättningar att bli en framgångsrik e-handelsaktör i just din bransch.
Oavsett om du är ny eller befintlig kund hos Askås har du alla möjligheter att genomföra en utbildning i Askås 8.

Grundutbildning

Syftet med grundutbildningen är att du som e-handlare ska få en så bra start som möjligt med Askås Internetbutik. Vi går igenom din butiks artikelstruktur, vilka betalnings- och fraktlösningar du vill använda och fler grundläggande inställningar. 

Vi tittar även på andra möjligheter och hur varje enskild kund kan anpassa inställningar på egen hand. Under utbildningen övar vi på att lägga upp artiklar, artikelgrupper, produktbilder, texter, rabatter, filtrering med mera. Utbildningen anpassas efter dina behov!

Fördjupning och skräddarsydda utbildningar

Askås kan tillhandahålla många olika kurser efter önskemål där du kan fördjupa dina kunskaper. Lär dig mer om sökmotoroptimering, kampanjfunktioner, import och export, Photoshop och fotografering med mera. Kontakta oss för ett förslag!

Allmänt

Vanligtvis hålls kurserna hos Askås, i våra lokaler i Säffle eller Karlstad. Vi kan naturligtvis även komma till er om detta önskas eller så kan vi hålla en kortare utbildning över telefon eller online.

Anmälan

Använd formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för att gå en utbildning med Askås eller ring oss på telefon 0533-69 16 00.


Allmänna uppgifter

Företagsnamn:
Orgnr:
Ditt namn:
Adress:
Postnr/Ort:
E-post:
Telefon:
Telefon:

Uppgifter om deltagare

Namn, deltagare 1:
E-post, deltagare 1:
Namn, deltagare 2:
E-post, deltagare 2:
Namn, deltagare 3:
E-post, deltagare 3:
Namn, deltagare 4:
E-post, deltagare 4:
Namn, deltagare 5:
E-post, deltagare 5: