Sök

Askås söker nya medarbetare

Tillväxten fortsätter och för att möta den positiva utvecklingen vill vi göra omfattande personalrekryteringar. Vi söker nu fem nya medarbetare – två backend-utvecklare, frontend-utvecklare, projektledare och säljare.
Askås rekryterar fem nya medarbetare

År 2018 har precis summerats med en fin tillväxt. Under 2019 fortsätter expansionen med dels många nya kundprojekt, och dels en ambitiös produktutvecklingsplan för e-handelsplattformen. Därför vill Askås rekrytera flera nya medarbetare. Minst tre nya medarbetare söks för närvarande - två backend-utvecklare och en frontend-utvecklare.

- Vi ser verkligen fram emot 2019, med alla intressanta projekt på kundsidan och vår R&D-avdelning, och ser fram emot att knyta fler kompetenta medarbetare till oss, säger Askås VD Jonas Askås.

Vi kan dels konstatera att det går bra för många av Askås kunder, med fantastiskt fin expansion inom både nya och befintliga marknader, där vi driver många gemensamma projekt. Dels får allt fler upp ögonen för det breda erbjudandet i vår e-handelsplattform. Askås nya kunder återfinns oftast i segmentet mellanstora kunder, och under årets början har redan åtta helt nya projekt tecknats och dialog förs kring fler projekt.

Under föregående år lanserades Askås 9, och under första halvåret skall Askås 10 lanseras vilken utvecklas av vår R&D-avdelning. Askås 10 är fokuserad på ny funktionalitet för global e-handel på alla marknader likväl som nya funktioner som förenklar våra kunders arbete.

Askås har idag 42 medarbetare. De flesta av dessa finns på huvudkontoret i Säffle i västra Värmland, och övriga på vårt andra kontor i centrala Karlstad. Nu är Askås i behov av ytterligare personal - vi söker två backend-utvecklare och en frontend-utvecklare till produktionsavdelningen

– Vi har dock en ambitiös och tydlig plan för fortsatt tillväxt och kommer löpande att söka och vara intresserade av relevanta kompetenser, där vi är starkt förankrade i Värmland, säger Jonas Askås.


Peter Smersfeldt, marknadschef och Jonas Askås, VD.

Peter Smersfeldt är ny marknadschef på Askås sedan årsskiftet. Han, liksom hela marknadsavdelningen och Askås som företag har alltså fått en flygande start på det nya året.

– Ja, det måsta man säga, det finns ett stort behov av och intresse för våra produkter och tjänster. Vi arbetar med många nya förfrågningar och underlag för nya projekt, och många av dessa förfrågningar har lett fram till att vi har fått fler spännande kunder, säger Peter Smersfeldt.

Stora bilden: Simon Blanck, supporttekniker, Robin Olofsson, backend-utvecklare, Peter Dovlind, kundansvarig, Eva Johansson, projektledare, Jennifer Nilsson, frontend-utvecklare.

Mer information om hur du ansöker. Klicka på länkarna.

Backend-utvecklare

Frontend-utvecklare

Askås har en skön arbetsmiljö, flexibla arbetsuppgifter där man ges mycket förtroende."

Eva Johansson, projektledare

Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som har en stark drivkraft mot att bli bättre hela tiden."

Simon Blanck, supporttekniker