Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås söker frontend-utvecklare inom E-handel

Vill du jobba på ett växande företag inom e-handelsbranschen, som erbjuder sina anställda en inspirerande, inkluderande och familjär arbetsmiljö? Sök till oss på Askås!

Askås växer mer och mer för varje år och vi är idag över 40 medarbetare. Vi behöver nu utöka vårt företag med fler drivna och energiska medarbetare och vi hoppas att du ska bli en av oss.

Askås är ett företag som i över 20 år har arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster för e-handel och vi är idag en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantör. Vi har idag över 300 kunder spridda över hela Sverige som bland annat Skincity, Desenio, Caia Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, Bangerhead, Proteinbolaget m fl.

Vi har vårt huvudkontor i Säffle, där vi kombinerar ungdomlig atmosfär i gamla anrika lokaler, samt har även kontor i Karlstad. Askås har en avslappnad och positiv arbetsmiljö, där gemenskap är en av våra viktigaste komponenter i företaget.

Alla våra medarbetare är en viktig del i Askås framgång!

Hos oss får du möjlighet att komma med initiativ och visa på stort ansvarstagande, samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang.  Alla våra nyanställda får en mentor kopplad till sig under första året på företaget, som ska stötta dig i din kunskapsutveckling på Askås.


Om tjänsten

På  Askås kommer du ingå i ett av våra team där du arbetar tillsammans med andra frontend-och backendutvecklare.

Du kommer arbeta med olika kundprojekt där vi ser att du har ett stort intresse för nya tekniker och har förmåga att omsätta kunders behov och önskemål till verklighet.

Din kreativitet och lyhördhet inför kund är av stor vikt och vi ser att du har god social kompetens med fokus på att skapa en fantastisk användarupplevelse.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom webbdesign, datavetenskap, systemvetenskap eller liknande samt besitter goda kunskaper inom design och UX samt HTML, CSS, Javascript och JQuery.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Askås söker framförallt dig som har en positiv inställning, gillar ny teknik och vågar ta initiativ.

 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning på 6 månader.

Du erbjuds friskvårdsbidrag, möjligheter till olika friskvårdsaktiviteter samt tillgång till företagets gym. Flexibel arbetstid och bra pensions- och sjukvårdsförsäkringar ingår även i tjänsten.

 

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Tjänsten söker du via  jobb@askas.se

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amalia  Rååd, HR-ansvarig, tfn 0533-691600 eller  amalia.raad@askas.se

Ansökningar hanteras löpande.