Sök

God Jul & Gott Nytt År önskar hela Askås

Ännu ett år snart till ända och därmed är det dags att tacka kunder och partners för 2023. Samtidigt vill vi såklart önska God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Vi tackar för fint samarbete under 2023

Ännu ett år snart till ända och liksom 2022 var det gångna året präglat av oro i omvärlden, vikande konjunktur och kraftig inflation. Vårt huvudfokus har varit detsamma som tidigare – att ge optimala förutsättningar för våra befintliga och nya kunder. Vi kan glädjande konstatera att vi har kunnat välkomna ett dussin helt nya kunder till oss och vår e-handelsplattform.

Minst lika kul är det att notera att det även varit många befintliga kunder som fortsatt att jobba aktivt och målmedvetet. Inte minst när det gäller expansion till nya marknader har det varit bra aktivititet under 2023. Drygt 20 e-handlare har valt att ta steget ut i världen, till en eller flera nya marknader.

Vi kunde även presentera nyheten om att vi under 2024 kommer börja erbjuda Askås API. Ett steg för att ge ännu större flexibilitet och valfrihet samtidigt som vi fortsätter leverera vår e-handelsplattform precis som tidigare.

Tillgänglighet har också varit på vår agenda under året. Vi har jobbat med att tillgänglighetsanpassa våra designmallar utifrån tillgänglighetsdirektivet och den nya lagstiftning som träder i kraft 2025, vilket innebär att vi lagt en god grund av er som kan och bör investera i en uppdatering av webbplatsens designmallar under 2024.

Askås 12 med Askås Information Manager lanserades under våren och alla kunder har uppdaterats till denna version av vår plattform. Under första halvåret 2024 räknar vi med att kunna lansera Askås 13 med flera spännande nyheter – mer information om detta kommer efter nyåret.

Vi hoppas att ni känner er nöjda med 2023 och att ni har kunnat utvecklas tillsammans med oss som leverantör.

Med detta sagt återstår det endast att önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

Via bildlänken högst upp kan ni ta del av innerliga julhälsningar från ett urval av våra dedikerade medarbetare.

Jonas Askås, Grundare och Styrelseordförande

Askås nyhetskrönika 2023

Vi närmar oss slutet på 2023 och som vanligt passar vi därför på att blicka tillbaka på det gångna året.

Nedan hittar ni Askås årskrönika för 2023. Med ett urval från vårt nyhetsflöde hämtat från januari fram tills nu.

Bemanning under helgerna

Under jul- och nyårsveckorna kommer vissa av våra medarbetare ta ut lite extra ledighet med något minskad bemanning som följd. Ni kommer dock kunna nå oss när behov uppstår.

Fredag 22 december och fredagen 29 december – dagarna innan jul- och nyårshelgerna jobbar vi halvdag. Efter 12.30 dessa dagar finns ingen personal i tjänst.

Kunder som har SLA - Service Level Agreement kan själva nå vår beredskapspersonal via ordinarie kontaktvägar.

 

Vi skänker pengar till Barncancerfonden

Genom åren har Askås på olika sätt stöttat välgörenhetsprojekt och föreningsliv både lokalt i Värmland och mer generellt. I år har vi beslutat att vår julklapp till våra kunder ska gå till Barncancerfonden.

Därmed är ni som kund till Askås med och stöttar Barncancerfondens arbete och forskning mot cancer. Vill ni själva ge stöttning kan ni enkelt swisha ert bidrag via den här länken.

Mer läsning

Familjär, nischad och <span style='color:#ee7f35'> tillgänglig </span> e-handel

Familjär, nischad och tillgänglig e-handel

Funka Mera var första kund som lanserades med Askås tillgänglighetsanpassade mallar. Passande med tanke på att personer med funktionsnedsättningar är målgruppen.
Nya marknader och tillväxt med lönsamhet för Beslag Online

Nya marknader och tillväxt med lönsamhet för Beslag Online

Att skapa tillväxt via nya marknader är det många e-handlare som har fokus på just nu. Askås kund Beslag Online har haft en fantastisk utveckling sedan starten 2016 och i somras gick bolaget ut på den holländska marknaden.