Sök

Askås söker sex nya medarbetare

Nio medarbetare har anställts hittills i år och nu söks ytterligare sex personer som kan vara med på Askås fortsatta tillväxtresa. Den här gången ska applikationskonsulter och utvecklare för backend och frontend rekryteras.

Tillväxtresan går vidare för Askås. Under 2022 har nio medarbetare anställts och nu genomförs ytterligare en offensiv rekryteringskampanj. Frontend-utvecklare, backend-utvecklare och applikationskonsulter ska förstärka personalstyrkan den här gången. 

– Askås fortsätter vara väldigt attraktiv som leverantör och både befintliga och framtida kunder har stort behov av våra produkter och tjänster, säger Amalia Rååd, HR-chef. 

Askås har funnits med som e-handelsleverantör och arbetsgivare under mer än 20 år. Stabil tillväxt och god lönsamhet under denna tid är något både kunder och medarbetare drar nytta av och tycks uppskatta. Den långsiktiga stabiliteten är också en faktor som värderas högt av många arbetssökande.

– Ja, vi upplever alltmer att många sökande och nya medarbetare lyfter fram tryggheten och stabiliteten hos Askås som väldigt positiv, säger Amalia Rååd. 

Positivt orderläge

Ett positivt orderläge, både på kort och lång sikt, ligger bakom de satsningar som gjorts och fortsätter att göras under 2022. Ett nyrenoverat kontor i Karlstad med plats för 40 medarbetare kommer tas i bruk fullt ut inom kort. 

– Det känns väldigt positivt att lokalerna i Karlstad snart är klara, de kommer att ge oss optimala möjligheter att fortsätta växa och Karlstadkontoret blir ett jättebra komplement till huvudkontoret i Säffle, säger Amalia. 

Vid sidan av att fler utvecklare ska rekryteras, både för backend och frontend, söker Askås den här gången även två applikationskonsulter. En roll som tidigare inte har funnits i bolaget. 

– Detta tillför ett stort mervärde för våra kunder. Applikationskonsulterna kommer ha ett högt tekniskt kunnande om vår egen plattform och samtidigt en god förståelse för våra kunders affärer och för e-handelsbranschen i stort, säger Amalia Rååd. 

Läs mer om och sök våra tjänster

Applikationsspecialist
Affärsutveckling / Kundkontakt / Teknik / E-handel
Frontend-utvecklare till kundteam
HTML / CSS / Javascript / GIT / UX / UI

Mer läsning

Dags för Google Analytics 4

Dags för Google Analytics 4

1 juli 2023 stängs Googles analysplattform Universal Analytics. Därmed är det dags att uppgradera och komma igång med e-handelsspårning i Google Analytics 4.
Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 tilldelas Askås. Priset delades ut av Handelskammaren Värmland i samband med konferensen Affärsresan på Selma Spa i Sunne.
Ny glittrande satsning med Bianca Ingrosso

Ny glittrande satsning med Bianca Ingrosso

Torsdag 5 maj, 08.00, öppnades de digitala dörrarna till Ani Jewels. Vännerna och entreprenörerna Bianca Ingrosso och Lovisa Worge fick därmed se sin gemensamma vision bli verklighet. Precis som när CAIA Cosmetics lanserades hösten 2018 har Askås fått förtroendet att leverera e-handelsplattformen.