Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Sportfiskeprylar hyllas av kunderna!

Årets e-handlare inom Sport i Pricerunners årliga undersökning

Sportfiskeprylar Årets e-handlare inom sport

Sportfiskeprylar är Sverige bästa e-handel i sportsegmentet. Det slås fast i Pricerunners årliga bedömning av branschen.

– Man blir extra stolt och glad när man vet att man kämpar med drakar inom andra branscher i sådan bred kategori som sport, säger VD Nicklas Jonsson. 

Publicerad: 2020-10-15. Text: Patrik Otter

Hela gänget på Sportfiskeprylar.se kan tillsammans blicka tillbaka på en fantastisk utveckling de senaste fyra-fem åren. Nu i veckan lär det ha firats lite extra när prisjämförelsesajten Pricerunner alltså avslöjade vilka som är bästa e-handlare i olika branscher 2020.

Att Sportfiskeprylar lyfts fram som bäst inom sport smakar lite extra gott.

– Ja det känns verkligen fantastisk kul! Det visar att fisket idag är mer än bara en fritidshobby och vi har kämpat länge med att höja statusen. Fiske är en livsstil och en hobby, men även en sport för många, säger Nicklas Jonsson.

Kundernas omdömen avgör

I Pricerunners bedömning av vilka pristagare som ska lyftas fram ligger slutkundernas egna omdömen och betyg som grundläggande faktorer. Det gör att det känns värdefullt att få det här kvittot, enligt Nicklas Jonsson.

– Vi har jobbat stenhårt med att stärka upp vår kundtjänst och reklamationshantering de senaste åren. Vi har också anställt personal med ett brinnande intresse för sportfiske. Det här priset blir ju en kvalitetsstämpel som visar att allt arbete faktiskt betalar sig. Kunderna har sagt sitt och enligt dem är vi bäst.

Om du ska sammanfatta pandemi-året 2020 och dessutom blicka framåt - hur låter det då?

– Vi har ju länge haft en stark utveckling så hur mycket av årets tillväxt som är kopplad till Corona är svårt att säga. Men givetvis har den påverkat. Svenskarna har varit hemma mer och naturen blivit en viktigare del i livet för många. Framåt tror jag resan för oss fortsätter uppåt. Självklart för e-handeln men även för vår fysiska butik som haft en fantastisk utveckling under året.

Tidigare i år gick Sportfiskeprylar över till Askås största paketering Enterprise. En version av plattformen som innehåller all tänkbar funktionalitet och dessutom den egenutvecklade tekniken Askås Product Engine.

Hög prestanda, snabb produktlistning och filtrering är positiva effekter som Enterprise-paketeringen levererar.

– Vår sajt är betydligt snabbare nu och det är något som självklart är viktigt för våra besökare. Helt klart säljer man mer och har en nöjdare kund om allt går blixtsnabbt, säger Nicklas Jonsson.


Mer läsning: Sportfiskeprylar firar tio år (Februari 2020)


Prisjämförelsesajten Pricerunner lyfter varje år fram e-handlare inom en mängd olika branscher. Utmärkelserna grundas på kundernas omdömen om köpupplevelsen hos de nominerade e-handlarna.

Juryns motivering:
Med en informativ hemsida med överskådligt menysystem och hjälpsamma kundrekommendationer är det smidigt och lätt att lägga en beställning – med flera alternativ för betalning och leverans. Beställningen levereras fort och kontakt med kundservice ger snabbt napp med tillmötesgående svar. Därför tar Sportfiskeprylar hem titeln som årets e-handlare i kategorin Sport.

"Sportfiskeprylar är verkligen värda det här priset. De har jobbat målmedvetet och smart under många år. Det är ingen slump att deras kunder uppskattar sajten, produkterna och inte minst deras kompetens."

Peter Smersfeldt, Marknadschef Askås

Nicklas Jonsson, VD Sportfiskeprylar

"Vår sajt är betydligt snabbare nu och det är något som självklart är viktigt för våra besökare."

Nicklas Jonsson, VD Sportfiskeprylar


Mer om Askås e-handelslösningar


Sportfiskeprylar Årets e-handlare inom sportwww.sportfiskeprylar.seTipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2020-10-15, 07:54
Uppdaterad 2020-10-15, 07:54