Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås erbjuder koppling till Adyen

Öka din globala konvertering med lokala betalsätt

Askås har utvecklat koppling till Adyen

Svenska och nordiska e-handlare går årligen miste om möjliga intäkter och nya kunder på grund av att ”fel” betalsätt erbjuds på den internationella marknaden.
Med Askås integration till Adyen kan du erbjuda hundratals olika betalsätt och öka din konvertering i länder över hela världen.

Publicerad: 2020-09-08. Text: Patrik Otter

Tiden då du som e-handlare kunde nöja dig med att erbjuda en eller ett fåtal betalmetoder i din webshop är förbi – i synnerhet om du vill få kunder över hela världen att köpa dina produkter.

För att kunna konkurrera på samma villkor som inhemska sajter behöver du ha lösningar på plats som gör att även din e-handel känns lokal, trygg och trovärdig. Smidiga betalalternativ som kunden känner sig bekväm med är en avgörande faktor för konverteringen.

Askås har nu utvecklat en integration som ger nuvarande och framtida Askås-kunder möjligheten att snabbt kunna komma igång med Adyen som betalleverantör.

– Tillskottet av Adyen gör att vi breddar vår portfölj när det gäller betallösningar ytterligare. Flera kunder med stark närvaro internationellt har efterfrågat det omfattande utbud av lokala och nischade betalsätt som Adyen erbjuder, säger Askås marknadschef Peter Smersfeldt.

Nya marknader

Att lyssna på kunderna och parallellt driva egen produktutveckling har alltid varit grundläggande arbetssätt för Askås. 

– Ja, vi har traditionellt alltid haft en bra balans mellan kunddrivna projekt och egen R&D. Det gör att vi kan kombinera egna visioner med konkreta behov som finns ute hos e-handlarna.

Askås får fler och fler anslutna e-handlare som vill pröva vingarna i nya länder. Både befintliga kunder som vill expandera geografiskt och nya kunder som från start tänker globalt. Att koppla på en eller flera marknader och språk är smidigt i Askås e-handelsplattform.

– Sedan länge är vi en leverantör som har bra lösningar för att snabbt komma ut på nya marknader. Vill man dra nytta av vår kompetens och addera en kraftfull betalpartner så är utan tvekan Adyen ett bra alternativ, säger Peter Smersfeldt.

Tobias Lindh, VD för Adyen i Norden och Baltikum ser positivt på samarbetet med Askås.

– Med Adyen blir det enkelt att växa sin verksamhet, oavsett om det handlar om att konsolidera betalningar i flera kanaler, expandera till nya marknader eller både och. Askås är en fantastisk partner, som erbjuder en stabil e-handelsplattform för företag med tillväxtpotential, säger Tobias Lindh.

Läs mer om Askås integration till Adyen


"Tillskottet av Adyen gör att vi breddar vår portfölj när det gäller betallösningar ytterligare."

Peter Smersfeldt, Marknadschef

"Askås är en fantastisk partner, som erbjuder en stabil e-handelsplattform för företag med tillväxtpotential."

Tobias Lindh
VD Adyen, Norden/Baltikum

www.adyen.com

Global e-handel med Askås


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2020-09-08, 09:51
Uppdaterad 2020-09-08, 09:51