Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

ASKÅS - INTEGRATION

Nosto ger smarta produktrekommendationer

Askås integration till Nosto

Med Nosto kan du, som ett komplement till Askås egna produktrekommendationer, visa personliga produktrekommendationer i din butik. Nosto samlar in stora mängder data om varje besökares beteende, och använder sedan datan för att presentera de produkter som besökarna troligtvis är ute efter.

Publicerad: 2019-12-10
Nosto kan visa rekommendationer för återkommande kunder, de kan automatisera korsförsäljning, presentera produktförslag om en produkt är slutsåld m.m. Totalt sett finns över 30 olika typer av produktrekommendationer. Med Nosto får man också detaljerad statistik över övergivna varukorgar, konvertering med mera.
Det finns stor flexibilitet när det kommer till var rekommendationerna ska visas och vilka produkter som ska visas. Man kan till exempel visa olika slags rekommendationer på startsidan, i artikelgrupper, på produktsidor och även i kassan - samtliga relevanta för besökaren.
Med Nosto kan man även visa annonser på Facebook. Nosto kontrollerar lagersaldot så att inte annonser skapas för produkter som är slut. För butikens administratörer erbjuder Nosto ett lättanvänt gränssnitt där man själv kan göra inställningar och se statistik. Givetvis erbjuder även Nosto support om man behöver hjälp.

Kostnad

Installationskostnad: 8 995 kr + offert för eventuella designanpassningar
Licenskostnad: 895 kr/mån

En integration kräver att du först tecknar ett avtal med Nosto
Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Askås-kunder som använder Nosto

Proteinbolaget använder Askås integration till NostoProteinbolaget

Reforma använder Askås integration till NostoReforma  

Läs mer om Nosto