Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

ASKÅS FEATURE - DIGITALA PRODUKTER

Sälj e-böcker, ljudfiler
och kursmaterial med Askås

Askås Feature - Digitala produkter

Att kunna sälja olika typer av nedladdningsbara produkter är något som efterfrågas av allt fler e-handlare. Askås har därför utvecklat funktionaliteten Digitala produkter. Funktionen ger möjlighet att erbjuda en mängd olika typer av nedladdningsbara filer till konsumenterna. E-böcker, ljudfiler, kursmaterial och e-licenser för utbildningar i externa system.

Publicerad: 2019-11-13

MÅNGSIDIGT. Funktionen tillåter uppladdning av en mängd olika filtyper och inga begränsningar finns i systemet. Tänk dock på att olika filtyper kan fungera mer eller mindre bra i olika webbläsare.

ANVÄNDARVÄNLIGT. Slutkundens köpta digitala produkter hamnar på Mina sidor. Därifrån laddas produkten/produkterna ner på ett enkelt sätt. En inloggad kund kan ladda ner en produkt en eller flera gånger.

TRYGGT. I samband med nedladdning skapas en länk till den aktuella produkten i systemet. Denna nedladdningslänk är unik och enbart kopplad till den enskilda nedladdningen. Ingen annan har möjlighet att använda sig av samma länk. Den nedladdade filen är dock inte kopieringsskyddad, det är själva nedladdningsprocessen som Askås tar ansvar för.

UTVECKLINGSBART. Funktionen är till viss del förberedd för integrationer till externa system via Askås API. Detta kan ge möjlighet till försäljning av e-licenser till onlinebaserade utbildningar, försäljning av biljetter kopplat till andra system och liknande lösningar. *

* OBS. Integrationer till externa system via Askås API innebär kostnader utöver normal installation.

Kostnad

Installationskostnad: 5 995 kr + eventuell integration till externt system
Licenskostnad: 900 kr/mån

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Askås-kunder som
använder Digitala produkter

Askås Feature - Digitala produkterTransportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd

Askås WebbAdmin