Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås E-handelsdag 2019

Torsdag 17 oktober

För två år sedan firade Askås 20-årsjubileum och vi gjorde det bland annat med att bjuda in till vår traditionella och omtyckta e-handelsdag. I år är det dags igen. Torsdag 17 oktober är ni välkomna till Värmland och Medborgarhuset i Säffle. Det blir en dag fylld av givande samtal, inspirerande föreläsningar, god mat och fartfylld underhållning på kvällen.

Missa inte Askås E-handelsdag!

Askås E-handelsdag kan tydligt sammanfattas med tre ord. Närproducerad, relevant och kvalitativ. Du kommer känna Askås stolta värmländska identitet. Ta del av mat lagad med kärlek på råvaror från Säffle kommun, umgås och ha roligt ihop under avslappnade former.

Askås E-handelsdag känd för att vara relevant och ge resultat. Med få undantag kommer besökare på e-handelsdagen att utgöras av Askås kunder, av e-handlare. Något som verkligen brukar uppskattas av utställare och besökarna själva.

Kvalitet i allt vi gör är en annan given grundsten för oss på Askås. Detta genomsyrar även vår e-handelsdag. Vi har gjort allt för att hitta föreläsare som verkligen kan leverera kunskap och inspiration som alla besökare kan dra nytta av.

 

Föreläsningar av högsta klass

Vi har redan spikat föreläsningsprogrammet och vi är stolta över att kunna presentera ett program med bredd och relevans. Anders Borg är Keynote Speaker på torsdag eftermiddag. Emma Blom är en av landets främsta experter på marknadsföring i sociala kanaler. Patrik Müller från eventets guldsponsor DIBS är e-handelsexpert och ständigt uppdaterad på de senaste trenderna. Askås marknadschef Peter Smersfeldt och Alexander Hars, grundare av Let's Deal och idag e-handlare i företaget Alvalinen fullbordar talarprogrammet.

Läs en längre intervju med Anders Borg

 

Skönsång med Solala

För att trigga aptiten under middagen har vi bokat den fantastiska a capellagruppen Solala från Göteborg som kvällsunderhållning. Gruppen grundades 2012 och sedan dess har de tre killarna fått fler och fler följare på Youtube och Facebook och gruppen fyller i dag konserthus runtom i Sverige.

Solala består av Olle Bergel, Anders Gabrielson och Jens Lindvall.

 

Programmet

9.00-9.40 Frukost och Mingel

9.45-10.00 Välkommen

10.00-10.40 Alexander Hars. Känd för många som investerare, entreprenör och grundare till rabattsajten Let’s Deal. I dag säljer Alexander exklusiva sängkläder med hållbarhet som nyckelord. En livsresa som inspirerar.

11.10-11.50  Patrik Müller. Patrik Müller är e-handelsexpert på betalningsaktören DIBS - Guldsponsor till Askås E-handelsdag 2019. Han är en flitigt anlitad föreläsare och räkna med trendspaningar och givande lärdomar om dagens och framtidens globala e-handelsvärld.

12.00-13.00 Lunch och Mingel

13.20-14.00 Peter Smersfeldt. Marknadschefen på Askås lyfter på “huven” till Askås e-handelsplattform. Hur ser vi på Askås på framtidens e-handel och hur jobbar vi för att fortsätta leverera lösningar i framkant.

14.30 -15.10 Emma Blom. Emma Blom är vd på Social Industries och en av Sveriges främsta experter på sociala medier. Emma föreläser om marknadsföring i olika sociala kanaler. Gåtans lösning ligger i att både förstå och omfamna nya medier, och viktigast av allt - att vara beredd på att ständigt omvärdera det du tror att du vet.

15.40-16.30 Anders Borg. Med kompetens och erfarenhet som stabil grund föreläser Anders Borg om hur digitalisering och globalisering påverkar och ställer krav på företagen, politiker och samhället som sådant i Norden och Europa.

16.30-17.30 Mingel och dryck med utställarna.

17.30-19.00 Förfest med musik och pianobar i foajén.

18.45 Fördrink i foajén.

19.00-20.30 Middag med underhållning av sångruppen Solala.

21.00 Club DIBS - DJ Patrik Müller ser till att det blir full fart på dansgolvet.

OBS. Programmet kan komma att förändras.


Många utställare är klara

Intresset för Askås E-handelsdag är större än någonsin hos våra partners. I dagsläget är ett 15-tal utställare klara och fler är intresserade. Detta borgar verkligen för en ny lyckad tillställning med mängder av produktiva samtal mellan e-handlare och olika leverantörer. 

Guldsponsor till Askås E-handelsdag är DIBS.

 

 

 

 

       

 

Omdömen från tidigare besökare

Lina Ortstad, Arvato

“Askås E-handelsdag ger möjlighet att möta både branschkollegor och Askås medarbetare under avslappnade former. En givande dag med en mycket bra blandning av olika inspirerande föreläsare.”

Fredrik Rudberg, Semantix

”Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget. Vi tog med oss många bra och konstruktiva diskussioner med våra kunder och samarbetspartners”.


Fredrik Palm, VD Desenio

“Askås E-handelsdag är ett proffsigt arrangemang med stor möjlighet till interaktion och nya kontakter.”

 

 

Boka ditt boende i god tid

Askås kan rekommendera fyra olika boende-alternativ för dig som besöker e-handelsdagen. Av erfarenhet vet vi att rummen brukar gå åt förhållandevis snabbt. Vänta därmed inte för länge med att boka din övernattning.

Comfort Hotel Royal. Centralt, bekvämt och smidigt. Endast fem minuters promenad ifrån Medborgarhuset. Bokning 0533-12660. Hemsida

Krokstad Herrgård. Tre kilometer utanför Säffle tätort ligger Krokstad Herrgård. Lantligt, vackert och med hög klass på boende, mat och dryck. Bokning 0533-69 10 80. Hemsida

Villa Billerud. Mysigt, prisvärt och familjärt Bed and breakfast. 1,5 kilometer från Medborgarhuset. Bokning 0533-330 24. Hemsida

B&B Viking. Väldigt hemtrevligt och omtyckt Bed and breakfast. Någon kilometer från Medborgarhuset. Bokning 073-631 13 20. Hemsida

Du kan använda dig av rabattkoden "e-handelmässa" för Comfort Hotel och Krokstad. Denna kod ger 10 procents rabatt om du bokar direkt via Comfort Hotel eller Krokstad.

 

Vi fixar transport till ditt hotell

För er som väljer att bo på Krokstad Herrgård, Villa Billerud eller B&B Viking så erbjuder vi kostnadsfri transport från festlokalen. Minibussar finns tillgängliga under hela dagen och kvällen.

 

Hitta till Medborgarhuset

Vi håller till i Medborgarhuset i centrala Säffle.

Medborgarhuset
Magasinsgatan 2
661 30 Säffle

Länk till Google Maps

 

Kostnad

Alla befintliga kunder hos Askås är välkommen på e-handelsdagen, helt utan kostnad!

Om du inte redan är kund hos Askås, är du naturligtvis varmt välkommen ändå. Kostnaden är då 995 kr/person.

OBS! Om ni önskar komma med fler än tre deltagare, dela upp er på en ytterligare anmälan.

Glöm inte att klicka i om ni önskar vegansk/vegetarisk mat och om ni vill vara med på kvällens middag.

Anmäl dig

Allmänna uppgifter

Företagsnamn:
Namn, kontaktperson:
Orgnr:
Adress:
Postnr/Ort:
E-post, kontaktperson:
Telefon, kontaktperson:

Uppgifter om deltagare

Deltagare 1 - Namn:
Deltagare 1 - E-postadress:
Deltagare 1 - Mat:
Vegansk/vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag
Deltagare 2 - Namn:
Deltagare 2 - E-postadress:
Deltagare 2 - Mat:
Vegansk/vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag
Deltagare 3 - Namn:
Deltagare 3 - E-postadress:
Deltagare 3 - Mat:
Vegansk/vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag