Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås E-handelsdag 2017

Torsdag 2 november

Askås firar 20-årsjubileum detta spännande och händelsrika år. Ett bättre sätt att uppmärksamma denna milstolpe i företagets historia än att arrangera en ny e-handelsdag finns väl knappast. Torsdag 2 november är ni välkomna till Värmland och Medborgarhuset i Säffle. Det blir en dag fylld av givande samtal, inspirerande föreläsningar, god mat och fartfylld underhållning på kvällen.

Missa inte Askås E-handelsdag!

Askås E-handelsdag kan tydligt kan sammanfattas med tre ord. Närproducerad, relevant och kvalitativ. Du kommer känna Askås stolta värmländska identitet. Ta del av mat lagad med kärlek på råvaror från Säffle kommun och låt dig underhållas av musiker från Säffle.

Samtidigt är vår e-handelsdag känd för att vara relevant och ge resultat. Med få undantag kommer besökare på e-handelsdagen att utgöras av Askås kunder, av e-handlare. Något som verkligen brukar uppskattas av utställare och besökarna själva.

Kvalitet i allt vi gör är en annan given grundsten för oss på Askås. Detta genomsyrar även vår e-handelsdag. Vi har gjort allt för att hitta föreläsare som verkligen kan leverera visdomar och inspiration som alla besökare kan dra nytta av.

 

Hitta till Medborgarhuset

Vi håller till i Medborgarhuset i centrala Säffle.

Medborgarhuset
Magasinsgatan 2
661 30 Säffle

Länk till Google Maps

 

Programmet

9.00-9.40 Frukost och Mingel

9.45-10.00 Välkommen

10.00-10.40 Slicing the cake. Morten Barkfeld från Adwords-byrån Keywordio om att synas på rätt sätt. Att nå ut med sitt budskap till potentiella kunder.

11.10-11.50  E-handelsdagens huvudsponsor Klarna om personalisering, re-branding och behovet av ständig produktutveckling.

12.00-13.00 Lunch och Mingel

13.20-14.00 Navigera i framtidens e-handelslandskap. Fredrik Palm från Desenio pratar om globalisering, möjligheter och utmaningar i en e-handelsbransch i snabb förändring

14.30 -15.10 Askås mot 20 nya år. Med avstamp i historiken tar Peter Smersfeldt sikte på framtiden och en fortsatt positiv utveckling för Askås och våra kunder.

15.40-16.30 Bingo Rimér. Världsfotografen och entreprenören Bingo Rimér om drivkraft, måluppfyllelse och varumärkesbyggande.

16.30-17.30 Mingel och dryck med utställarna

17.30-19.00 Förfest med musik och pianobar i foajén.

18.45 Fördrink i foajén

19.00-20.30 Middag med underhållning

21.00 Rockshow på värmländska med Kompisarna

23.00 Club Askås - DJ

OBS. Programmet kan komma att förändras.

 

 

Rekordmånga utställare är klara

Intresset för Askås E-handelsdag är större än någonsin hos våra partners. I dagsläget är ett 15-tal utställare klara och fler är intresserade. Detta borgar verkligen för en ny lyckad tillställning med mängder av produktiva samtal mellan e-handlare och olika leverantörer.

Huvudsponsor till Askås E-handelsdag är Klarna.

 

 

 

         

 

Omdömen från tidigare besökare

Peter Sandberg - Bengans Skivbutik

”För oss som nyss hade startat med Askås som och ännu inte lanserat sidan, var det ett bekvämt och viktigt möte. Dels kunde vi ta till oss av kunskap från kunder som använt plattformen, dels fick vi träffa Askås medarbetare och bilda oss en uppfattning om vem som gjorde vad. Som bonus var i princip alla major aktörer inom e-handel där. Nu åker vi dit igen, med mer kött på benen, men lika ivriga att ta del av mer och ny information.”

Christer Pettersson - E-commerce Manager Arvato

"Jag tycker Askås E-handelsdag brukar vara riktigt bra med intressanta föreläsare och bra möjligheter att träffa e-handlare och kollegor i branschen på ett professionellt, men samtidigt avslappnat sätt. Jag kan verkligen rekommendera att ni deltar."

 

 

Boka ditt boende i god tid

Askås kan rekommendera fyra olika boende-alternativ för dig som besöker e-handelsdagen. Av erfarenhet vet vi att rummen brukar gå åt förhållandevis snabbt. Vänta därmed inte för länge med att boka din övernattning.

Comfort Hotel Royal. Centralt, bekvämt och smidigt. Endast fem minuters promenad ifrån Medborgarhuset. Bokning 0533-12660. Hemsida

Krokstad Herrgård. Tre kilometer utanför Säffle tätort ligger Krokstad Herrgård. Lantligt, vackert och med hög klass på boende, mat och dryck. Bokning 0533-69 10 80. Hemsida

Villa Billerud. Mysigt, prisvärt och familjärt Bed and breakfast. 1,5 kilometer från Medborgarhuset. Bokning 0533-330 24. Hemsida

B&B Viking. Väldigt hemtrevligt och omtyckt Bed and breakfast. Någon kilometer från Medborgarhuset. Bokning 073-631 13 20. Hemsida

Du kan använda dig av rabattkoden "e-handelmässa" för Comfort Hotel och Krokstad. Denna kod ger 10 procents rabatt.

 

Vi fixar transport till ditt hotell

För er som väljer att bo på Krokstad Herrgård, Villa Billerud eller B&B Viking så erbjuder vi kostnadsfri transport från festlokalen. Minibussar finns tillgängliga under hela dagen och kvällen.

 

Kostnad

Alla befintliga kunder hos Askås är välkommen på e-handelsdagen, helt utan kostnad!

Om du inte redan är kund hos Askås, är du naturligtvis varmt välkommen ändå. Kostnaden är då 995 kr/person.

OBS! Om ni önskar komma med fler än tre deltagare, dela upp er på en ytterligare anmälan.

Glöm inte att klicka i om ni önskar vegetarisk mat och om ni vill vara med på kvällens middag.

Anmäl dig

Allmänna uppgifter

Företagsnamn:
Namn, kontaktperson:
Orgnr:
Adress:
Postnr/Ort:
E-post, kontaktperson:
Telefon, kontaktperson:

Uppgifter om deltagare

Deltagare 1 - Namn:
Deltagare 1 - E-postadress:
Deltagare 1 - Mat:
Vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag
Deltagare 2 - Namn:
Deltagare 2 - E-postadress:
Deltagare 2 - Mat:
Vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag
Deltagare 3 - Namn:
Deltagare 3 - E-postadress:
Deltagare 3 - Mat:
Vegetarisk mat
Deltar på kvällens middag