Sök

Backend-utvecklare

Perl / PHP / MySQL / Javascript / AJAX / Webservices
Backend-utvecklare i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_backend)

Backend-utvecklare inom e-handel

Vi kan erbjuda dig möjligheten att ansluta till en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer. Vi har en tydlig strategi som bygger på att ligga i framkant och ständigt leverera en kundresa i världsklass för e-handlare i alla branscher, storlekar och ambitioner. Exempel på några av våra kunder är Desenio, CAIA Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, MaxGaming, Bangerhead och Proteinbolaget.

Dina arbetsuppgifter

Som backend-utvecklare på Askås får du vara med och utveckla vår egenproducerade e-handelsplattform, ett avancerat system med marknadsledande funktionalitet. Det är Askås personal som genom inovation och utveckling av funktioner och integrationer förenklar våra kunders arbetsprocesser som e-handlare.

Du kommer ingå i ett team med projektledare, backend-utvecklare och frontend-designers där ni arbetar tillsammans med varierande kundprojekt och interna utvecklingsprojekt. Du får vara delaktig i att förvalta och utveckla Askås plattform på kort och lång sikt.

Hos oss får du möjlighet att komma med egna idéer och goda initiativ uppmuntras och tas tillvara. På Askås ges du ett stort ansvar och du erbjuds möjligheter till personlig utveckling och avancemang.

Dina kompetenser

Askås söker dig som har en positiv inställning, vågar ta egna initiativ, tycker om att lösa problem och har god social kompetens. Du gillar ny teknik och mjukvarutveckling samt håller dig ständigt uppdaterad inom området.

Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaru- eller systemutveckling. Du har även kunskaper inom:

• Perl, PHP, MySQL, XHTML/HTML, CSS
• Javascript
• JQuery
• AJAX
• Webservices
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Eftergymnasial utbildning inom datavetenskap eller systemvetenskap ses som meriterande. Även kunskaper kring olika PWA-ramverk som React värdesätts högt.

Om Askås

Askås har i över 20 år arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi är idag omkring 60 kollegor och vi behöver utöka med fler drivna och energiska medarbetare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Vår rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan, skicka in redan idag!

Kontakt

Amalia Rååd, HR-ansvarig
Tel. 0533-69 16 00