Sök

Version 10.8.46

Justering Swedbank Pay

Mindre uppdatering av hur PayeeReference hanteras i Swedbank Pay. Stöd för specialtecken saknas och ”_” tas därför bort i anropen mot Swedbank Pay.

Problem med namn när kund skrev in mer än ett mellanslag – endast förnamn sparades. Detta har nu åtgärdats.

 

Justering av sökfunktion i Topoffer-lista (WebbAdmin)

Förbättring av sökfunktionen i topoffer-listningen i WebbAdmin. Sökterm och urval försvann tidigare när paginerings-funktionen användes.

 

Beställningspunkter, epost utgångna produkter

Justering av funktionen för beställningspunkter som skickar påminnelsemail för produkter som nått en uppsatt beställningspunkt. Funktionen kunde i vissa fall skicka ut påminnelsemail gällande utgångna produkter. Detta har nu åtgärdats.

 

Designjusteringar av variantväljare

Mindre designjusteringar av AJAX-baserad variantväljare. Funktionen innebär att de olika varianterna som ingår i en övergripande rubrikartikel laddas in med AJAX. En positiv effekt av detta är att prestandan förbättras.

 

Korrigeringar Svea Checkout

Justeringar av integration till Svea Checkout. Fler referenser skapades i samband med omladdningar i kassan och detta fick till följd att tacksidan inte laddades efter slutfört köp.

 

Listvyn för specialegenskaper

Mindre justering av gränssnittet för specialegenskaper i WebbAdmin. Artikelegenskaper utan koppling till en artikel visades inte i listvyn. Detta har nu åtgärdats.

           

QliroOne - Validering av postnummer

Lagt till extra validering av postnummer i samband med val av fraktsätt. Om kunden fyller i ett postnummer som inte matchar ett tidigare sparat postnummer visas en varningstext.

 

Askås Content Editor - Kopiera sida

I Askås Content Editor går det att spara innehåll mellan olika språkversioner av en sida. Tidigare gick det inte att kopiera över innehåll från en sida som inte var aktiv. Detta har nu åtgärdats.


Relaterade funktioner och integrationer