Sök

Sveriges snabbaste e-handel

Askås 10 Enterprise levererar marknadsledande site-speed, blixtsnabb produktlistning, filtrering och sökfunktionalitet.
Askås 10 lanseras 1 mars

Prestanda och driftsäkerhet är avgörande faktorer för framgångsrik e-handel. Den nya plattformen Askås 10 Enterprise levererar marknadsledande site-speed, blixtsnabb produktlistning, filtrering och sökfunktionalitet.

– Vi känner oss trygga i att vi verkligen har utvecklat en e-handelslösning som kan leverera på topp även vid riktigt höga trafikmängder, säger Askås marknadschef Peter Smersfeldt.

Askås har funnits som plattformsleverantör i e-handelsbranschen i mer än 20 år. Versionsuppdateringar av plattformen görs vid 24 tillfällen varje år och uppdateringarna är kostnadsfria för kunderna.

När nu Askås 10 är redo för leverans handlar det om en större uppdatering med flera nya inslag. Askås backend-utvecklare har inte minst lagt mycket kraft på Askås Enterprise - en helt ny paketering med riktigt hög prestanda och driftsäkerhet.

Huvudrollen i Enterprise har Askås Product Engine, en egenutvecklad teknisk lösning som levererar hastighet och stabilitet i absolut toppklass.

– Vår interna produktutvecklingsgrupp har verkligen lyckats skapa något riktigt speciellt. Utan att avslöja för mycket så handlar det om en teknik som ger väldigt snabb produktlistning, sök och filtrering. Samtidigt avlastas den vanliga databasen och helheten blir stabil och driftsäker, säger Peter Smersfeldt.

Askås Enterprise körs redan av Askås-kunden och den marknadsledande e-handlaren Desenio med stor framgång. Flera andra e-handlare, både befintliga kunder och bolag som planerar byte av leverantör, har visat stort intresse för Askås Enterprise.

– Vi har fått väldigt bra respons. Det är många som vill kunna fortsätta växa och göra det i en lösning som verkligen ger topp-prestanda vid höga trafikmängder. Det kan vi utan tvekan leverera, säger Peter Smersfeldt.

"Vår interna produktutvecklingsgrupp har verkligen lyckats skapa något riktigt speciellt."

Peter Smersfeldt, Marknadschef

Peter Smersfeldt, Marknadschef   

Vill du testköra
Askås Product Engine?

Kika i så fall in i vår Demobutik.

Askås Product Engine - En del av Askås Enterprise

Askås Product Engine
Produktinformation - PIM