Sök

Askås I&R utsedda till Superföretag för tredje året i följd

Askås I&R har för tredje året i följd utsetts till ett av Sveriges Superföretag av tidningen Veckans Affärer och Bisnode.

Superföretag 2013Av landets runt 350 000 aktiebolag har Veckans Affärer och Bisnode valt 366 företag som meriterar sig som Sveriges Superföretag 2013. Urvalet och rangordningen baseras på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren. Modellen som används tar hänsyn till och väger samman de enskilda bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Askås I&R är förstås mycket stolta över att utses till Superföretag för tredje året i följd. För att kvalificera sig handlar det inte "bara" om hög och jämn tillväxt – här krävs långsiktig försäljningstillväxt i kombination med uthållig lönsamhet och en långsiktigt fungerande resurshushållning och finansieringsstrategi.

 - "Att få denna utmärkelse för tredje året i följd är ett mycket trevligt kvitto på att vår affärsidé är långsiktigt hållbar och sporrar oss till fortsatt utveckling" säger VD Jonas Askås.