Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

ASKÅS - Starta ny e-handel med Askås

Nystart för Kockums Jernverk

Askås levererar e-handelsplattform till det anrika varumärket

Spelexperten valde Askås e-handelsplattform

Att starta en helt ny e-handel är en utmaning på många sätt. Väljer du Askås som leverantör kommer du kunna fokusera på rätt saker. Du jobbar med dina produkter, din marknadsföring och din kundrelation.

Vi levererar tekniken, ger support och leder dig förbi fallgroparna på din spännande e-handelsresa.

Publicerad: 2020-01-27. Text: Patrik Otter

En ärvd gammal Kockums-gryta fick bollen i rullning. Rickard Andersson blev förälskad i designen och känslan och när han insåg att produkter från Kockums Jernverk inte längre tillverkades satte han igång. Varumärket registrerades på nytt, sortimentet uppgraderades och den framtida tillverkningen säkrades.

Så småningom blev det dags att välja vilken e-handelsleverantör som skulle finnas med på nystarten. Robert Turanji driver verksamheten tillsammans med Rickard Andersson idag och han berättar hur kravspecifikationen såg ut.

– Vi sökte en leverantör med bra prestanda, god support, en flexibel och stabil plattform samt de integrationer som vi var i behov av, säger Robert.

Valet föll på Askås och vid sidan av att alla grundläggande checkboxar kunde bockas av var möjligheten att expandera geografiskt och nå kunder över hela världen avgörande. Askås har stöd för att lansera landspecifika sajter på alla världens språk.

– Vi känner verkligen att vi kan växa och utvecklas med Askås. Målsättningen redan från start var att gå in på nya marknader och det var ett krav från oss att det skulle gå smidigt och fort.

Sedan lanseringen hösten 2018 har det hänt mycket för Kockums Jernverk. Ambitionen med nya marknader har redan förverkligats och framtidsplanen innehåller ytterligare tillväxt – både på hemmaplan och internationellt.

– Det finns en stor efterfrågan på svenskdesignade köksprodukter internationellt och det vill vi såklart dra nytta av. Hittills har vi expanderat till Danmark, Tyskland och fler länder väntar under 2020.

Varför vill du rekommendera Askås till andra som vill starta e-handel?

– Askås är en leverantör som genuint bryr sig om oss, vi är inte bara en i mängden. Det vi vill kunna göra, det löser Askås. Den vetskapen är en trygghet för oss som kund, säger Robert Turanji.

Fakta - Askås 10

Fria uppdateringar ingår i alla licenser

Tillgång till fri support via telefon och mail under kontorstid

GDPR-säkrad plattform

Obegränsat antal produkter, produktkategorier och kunder

Färdiga integrationer till relevanta partners inom PSP, ERP och logistik

Askås Marketing Automation Läs mer

Baspaket med låg månadskostnad erbjuds.

39 995 kronor i startkostnad - Från 1 995 kronor per månad

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

"Askås är en leverantör som genuint bryr sig om oss, vi är inte bara en i mängden. Det vi vill kunna göra, det löser Askås."

Robert Turanji, Kockums Jernverk

Kockums Jernverk nylanserade med Askåswww.kockumsjernverk.se

Rickard Andersson och Robert Turanji

Läs mer: Kockums Jernverk har återuppstått efer 45 år

Askås medarbetare om Kockums Jernverk Peter Dovlind, Kundansvarig säljare på Askås

Peter Dovlind är kundansvarig säljare på Askås. Han har varit med i relationen med Kockums Jernverk från start och gläds åt framgången för företaget.

"Det är spännande att få vara en del av Kockums resa. Från första början handlade mycket om att hitta rätt affärssystem och en bra utgångsnivå för att sedan kunna skala upp. Att Kockums nu växer och etablerar sig på nya marknader är riktigt kul"


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2020-01-27, 07:44
Uppdaterad 2020-01-27, 07:44