Sök

Askås-familjen växte under 2018

En summering av det gångna året är alltid trevligt här på Askås. Inte minst med tanke på att vi har fått fler "kompisar" i vår e-handelsvärld. 25 nya kunder startade e-handel på Askås e-handelsplattform under 2018.
Caia Cosmetics lanserade e-handel med Askås

25 e-handlare lanserades på Askås e-handelsplattform 2018. Därmed upprätthålls nivån från de senaste åren med i genomsnitt en ny butik varannan vecka. Detta samtidigt som året varit fullt av stora interna projekt och utveckling av en ny version av plattformen under hösten.

– Det är såklart fantastiskt roligt att så många e-handlare fortsätter att vända sig till oss här på Askås. Vi är ödmjuka för detta stora förtroende och vi jobbar verkligen hårt för att leverera på alla fronter, säger Patrik Otter, kommunikatör på Askås.

En återblick på ett snart fullbordat 2018 på Askås innebär som alltid en härlig påminnelse om att vi har blivit fler. E-handlare i en mängd olika branscher valde att starta sin resa med Askås och ännu fler tog beslutet att flytta över från sina tidigare plattformsleverantörer.

En av dessa 25 nya e-handelskunder var som vi tidigare har berättat Caia Cosmetics, Bianca Ingrossos nya makeup-märke. Lansering av Caia veckan innan Black Friday gav ett fantastiskt resultat försäljningsmässigt. Jesper Matsch, en av medgrundarna till Caia beskrev premiärdagen så här:

– Jag hade skyhöga förväntningar på varumärket innan öppning, inget snack om saken. Men att vi skulle få så många tusen order på en dag, hade jag verkligen aldrig kunnat drömma om. Läs mer om Caia Cosmetics här.

Flera redesign-projekt

Vid sidan av alla nylanseringar har det även genomförts ett flertal stora redesign-projekt för befintliga kunder. Skincity, Hudoteket och Sportfiskeprylar är tre exempel. Ett annat stort designprojekt var Proteinbolaget som lanserade sin nya design i september. Mårten Åkeson är delägare och medgrundare av Proteinbolaget tillsammans med Adam Gillberg (se bilden nedan). Mårten ser tillbaka på 2018 som ett intensivt år med stabil utveckling och fin tillväxt.

– Ett steg i rätt riktning för oss var att se över hemsidan tillsammans med Askås. Att nu ha en sajt med ett tydligt mobile-first fokus tror vi kommer att gynna oss mer och mer för varje dag som går, säger Mårten Åkeson.

Läs mer om Proteinbolaget här

 

25 nya e-handlare under 2018 - Här är hela listan!

Wentzels Hobby www.wentzels.se

Dennys home www.dennyshome.se

Inwhite4you www.inwhite4you.se

Golfhandelen www.golfhandelen.se

Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd www.tya.se

Brilliant Smile www.brilliantsmile.se

Läsarshopen www.lasarshoppen.se

Växjö Elektriska www.vaxjoelektriska.se

Cow Parfymeri www.cowparfymeri.se

Layered www.layered.se

Dimbo Golf www.dimbo.se

Dynavocie www.dynavoice.se

Prins Eugene Valdemarsudde www.museibutiken.se

Rydbergs Ur www.rydbergsur.se

Alva Linen www.alvalinen.se

Goint Outdoor www.goingoutdoor.se

Agria Djurförsäkring www.agriashop.se

Kockums Jernverk www.kockumsjernverk.se

Calixter www.calixter.se

Napapijri www.napapijri.se

Francotyp www.francotyp.se

Health Club www.healthclub.no

Furry Friends www.furryfriends.com

Caia Cosmetics www.caiacosmetics.com

Fitnessjunkie www.fitnessjunkie.com