Sök

Förmåner

Förmåner

Flexibel arbetstid

Vi på Askås tror att människor mår bra och utvecklas på alla plan om de kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Alla våra medarbetare erbjuds därför flexibel arbetstid. Börja en timme tidigare eller senare, ta längre eller kortare lunch en dag. Vi gillar när en Askås-medarbetare sköter sitt jobb men samtidigt har tid för familj, vänner och aktiviteter utanför arbetet.

Hälsa

Som ett led i att hålla vår personal frisk och att förebygga sjukdom erbjuds våra tillsvidareanställda medarbetare en attraktivt och väl fungerande sjukvårdsförsäkring. Försäkringen ger tillgång till rådgivning, behandling och operationer i privat regi utan långa väntetider. Vi tror på snabba insatser, inte minst i förebyggande syfte. Vi värnar våra medarbetare, vi vill att de ska må bra på jobbet och vi vill hålla nere sjukfrånvaron.

Friskvård

Friskvård är också något vi brinner för här på Askås. Vi vill skapa möjligheter för våra anställda att få in rörelse och träning som en naturlig del i vardagen. Varför inte ta en löptur med kollegorna på lunchen eller gå och träna på företagets egna gym, före eller efter arbetstid?

Eller varför inte nyttja vårt friskvårdsbidrag till det som intresserar just dig?

Askås arrangerar även kontinuerliga aktiviteter där vi kombinerar glädje, teambuildning och friskvård på bästa sätt.

Gemenskap

Askås månar om sin personal och vi vill att alla ska trivas – både på och utanför arbetstid. Det ska vara naturligt att dra ihop kollegorna till en After work, följa med på företagets kick-off-resor, julbord eller andra aktiviteter som anordnas. Hos oss får du mängder av härliga kollegor och du kan skapa livslånga band med nya bekantskaper.

Pension

Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska omfattas av bra pensions- och försäkringslösningar såsom TFA och TGL. Är man tillsvidareanställd betalar vi även in premiebefrielse och ålderspension, redan från 18 års ålder.