Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Sales Triggers - systemet som arbetar åt dig

Vy från Sales Trigger-verktyget i Askås 8

Med Sales Triggers skapar du e-post- eller SMS-utskick som med automatik skickas ut till exakt rätt kunder vid exakt rätt tillfälle. Modulen är lika lättanvänd som den är kraftfull och den kan lyfta din e-handel till helt nya nivåer.

Styrkan ligger i integrationerna med order- och nyhetsbrevsdatabaserna. Inbyggt i Askås WebbAdmin finns ett avancerat verktyg för att skapa målinriktade utskick, utan tredjepartssystem och extra administration.

Till höger, vy från Sales Trigger-funktionen i Askås 8. I detta exempel visas triggers som skickar gratulationer till kunder på födelsedagar och namnsdagar.

Fördelar med Sales Triggers

  • Mycket goda chanser till hög konvertering på utskicken då du kan göra väldigt detaljerade mottagarurval.
  • Att skicka med unika rabattkoder med en tidsbegränsning kan få kunderna att agera snabbt för att inte rabattkoden ska hinna bli inaktuella.
  • Möjlighet att skicka automatiska utskick på födelsedag och namnsdag.
  • Du kan ha ett obegränsat antal automatiserade Sales Triggers-utskick igång samtidigt.
  • Flexibel prissättning – du betalar bara för det du faktiskt skickar.
  • Öppningsfrekvens och uppföljning - i statistiken för varje e-postutskick kan du se hur många e-post som skickats, hur många som läst dem samt vilka kunder som öppnat dem.
  • Stöd för utskick via SMS.
  • Skicka e-post automatiskt till besökare som avbrutit sitt köp i kassan ("abandoned cart").
  • Samma goda selekteringsmöjligheter med SMS som vid e-postutskick.
  • Möjlighet för mottagare att avanmäla sig från SMS-utskick via stop-ord.

Automatiska utskick med SMSAvancerade urvalsmöjligheter

Med hjälp av de avancerade urvalsmöjligheterna kan man exempelvis göra utskick till kunder som handlat från ett visst varumärke för att upplysa om att det inkommit nyheter, man kan upplysa om tillbehör till produkter som kunder köpt eller helt enkelt uppmana kunderna att lämna ett omdöme på produkterna. Har man rabattkoder i sin butik är det även möjligt att med automatik generera unika engångskoder som skickas med i utskicket.   Det går att göra mottagarurval på kunder som handlat från vissa artikelgrupper, varumärken, leverantörer eller som köpt vissa specifika artiklar. Man kan även begränsa vilka mottagare som ska få utskicken baserat på kundspråk, prislistor, kundkategorier, orter, länder, namnsdag, födelsedag, antal köp totalt, tid sedan senaste order, tid sedan senaste leverans samt tid sedan registrering. Det går även att exkludera de kunder som inte vill ha reklam när man gör mottagarurvalet. Det finns även möjlighet att själv göra utskicksmallar med grafik och förifylld avsändarinformation

Uppföljning och analys 

För varje trigger som är skapad kan du på detaljnivå se information om antal utskick och antal öppningar - öppningsfrekvens. Du kan också se vilken av dina kunder som har öppnat respektive utskick, och i det fall du har erbjudit kunden en rabattkod kan du följa detta. 

Fullständig automatik

När du en gång har skapat och schemalagt dina triggers, sköter systemet själv distribution av utskick - till rätt kund, i rätt tid. Du kan närhelst du vill pausa ett utskick, redigera det inför kommande utskick eller skapa nya.

Pris och beställning

Sales Triggers ingår i alla licener och funktionen medför ingen fast månadskostnad för de kunder som väljer att koppla på modulen. Ni betalar en rörlig kostnad för distribution av utskicken. Kontakta Askås för en detaljerad prisuppgift.

För beställning, ring 0533-69 16 00 eller skicka e-post till oss!