Sök

Supporttekniker

Linux och Apache / Perl, PHP eller motsvarande / MySQL/databashantering
Supporttekniker i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_support)

Supporttekniker inom e-handel

Askås support hjälper dagligen våra kunder med stöd och rådgivning och avdelningen är till stor del vårt ansikte utåt. Som supporttekniker bistår man Askås kunder med stort som smått och är involverad i både support och utveckling.

Du kommer ingå i ett team med andra supporttekniker där ni både arbetar tillsammans och mer självständigt. Daglig kundkontakt är en stor del av uppdraget. Vi lägger därför stor vikt vid dina sociala förmågor och att du gillar att leverera hög service till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget innebär handhavande- och teknisk support via telefon och vårt interna supportsystem. Även webbprogramering, felsökning, korrigering och olika utvecklingsuppdrag ingår i tjänsten.

Dina kompetenser

Askås söker dig som har en positiv inställning, god förmåga att skapa goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att arbeta i grupp. Du är social och besitter god kommunikativ förmåga samt är van att arbeta serviceinriktat. Du kan på ett flexibelt och professionellt sätt bemöta alla våra olika kunder. Vi ser att du är initiativtagande och att du på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetet då rollen innefattar uppgifter av varierande karaktär och komplexitet.

Du har kunskaper inom:

• Linux och Apache

• Perl, PHP eller motsvarande

• MySQL/databashantering

• HTML5, CSS

• Javascript, jQuery, Ajax

• Webben och dess arkitektur.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Du har en teknisk bakgrund och vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap.

Svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.


Askås välkomnar

Du erbjuds friskvårdsbidrag, möjligheter till olika friskvårdsaktiviteter samt tillgång till företagets gym. Flexibel arbetstid och bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Om Askås

Askås har i över 20 år arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi är idag omkring 60 kollegor och vi behöver utöka med fler drivna och energiska medarbetare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Vår rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan, skicka in redan idag!

Kontakt
Amalia Rååd, HR-chef
Linnéa Ericson, HR och Rekrytering
Tel. 0533-69 16 00