Sök

Annonsering på Google

Ads, Search, Display, Shopping

Google-annonsering med lönsamhet i fokus

Google är ett självklart verktyg för en stor majoritet av e-handelskunderna. 90 procent av svenskarna gör en sökning på Google innan de handlar. Genom SEA, sökmotorannonsering via Google kan du både nå kunder som aktiv eftersöker dina produkter och annonsera brett för att stärka ditt varumärke.

 Vi kan hjälpa dig att skapa effektiv, varumärkesbyggande och konverterande betald marknadsföring via Googles olika annonsalternativ. Google Search, Google Display, Google Shopping och Google Video (Youtube).


Google Search - Sökordsannonsering

Sökordsannonsering med Google Ads är ett effektivt sätt att driva in trafik till din webbplats och generera försäljning.

Vi kan erbjuda dig hjälp av Google-certifierade sökmotorkonsulter med att skapa ny annonsering eller ta över och förbättra din nuvarande sökordsannonsering.

Rätt hanterat och uppsatt sökordsannonsering ett träffsäkert och prisvärt sätt att locka kunder. 

Google Display - Räckvid och låg klickkostnad

Bred exponering och låg klickkostnad. Detta är de tydligaste fördelarna med att publicera annonsbanners i Googles Display-nätverk

Jämfört med sökordsannonsering som hittar potentiella kunder som sökt på specifika sökord når display-annonser ut brett. Du kan snabbt bygga ditt varumärke med hög exponering och låg klickkostnad. 

Display-annonser i Googles nätverk är ett perfekt komplement till den spetsigare sökordsannonseringen.

 


Google Shopping

Att visa upp dina produkter vid exakt det tillfälle då kunden gjort en sökning och sannolikt är nära ett köp. Detta är den stora fördelen med att annonsera via Google Shopping. Med tanke på att annonserna visas för kunder som är mitt uppe i sin köpresa är Google Shopping lika mycket en ren säljkanal som marknadsföring.

 Vi kan hjälpa dig att komma i gång med Google Shopping och vi kan även utvärdera resultaten och jobba fortlöpande med dina kampanjer.


Google Video - Youtube

Riktigt hög räckvidd, god mätbarhet och kostnadseffektivt. Tre faktorer som gör att Youtube är en perfekt kanal om ni vill nå ut och skapa engagemang i en bred målgrupp.

Youtube ägs av Google och därmed går det att hantera annonseringen genom Google Ads. Vi kan hjälpa dig att skapa och strukturera optimala videoannonser och nå ut med rätt budskap, till rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Kontaktformulär

Jag vill veta mer

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi hör av oss så snart vi har möjlighet.