Sök

Applikationsspecialist

Affärsutveckling / Kundkontakt / Teknik / E-handel
Applikationsspecialist i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_applikation)

Applikationsspecialist inom e-handel

Är du en eller vill bli en driven applikationsspecialist som älskar att vara spindeln i nätet? Brinner du för att vara med och utveckla och skapa mervärde tillsammans med dina kollegor och kunder?

Vi kan erbjuda dig möjligheten att ansluta till en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer. Vi har en tydlig strategi som bygger på att ligga i framkant och ständigt leverera en kundresa i världsklass för e-handlare i alla branscher, storlekar och ambitioner. Exempel på några av våra kunder är CAIA Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, MaxGaming, Bangerhead och Proteinbolaget.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lösningsorienterad applikationsspecialist med bred erfarenhet. Du kommer driva utmanande och inspirerande uppdrag som en del av ett team men även agera självständigt med eget ansvar. Du kommer jobba inhouse som konsult på någon av våra kontor men arbetsresor till våra kunder förekommer.

I rollen som applikationsspecialist blir du vår och våra kunders expert inom Askås egenutvecklade e-handelsplattform. Du kommer hjälpa kunderna att använda våra e-handelslösningar på ett optimalt sätt och därmed lägga grunden till deras expansion och långsiktiga tillväxt.

Projekt med både större och mindre kunder och av olika längd och omfattning kommer vara en del av tjänsten. Som applikationsspecialist blir du delaktig i flera olika projektfaser, från förstudie till uppsättning och utbildning.

I rollen är det viktigt att du snabbt kan skapa en förståelse för våra kunders önskemål och behov och anpassa insatser och leverans utifrån detta.

Exempel på arbetsuppgifter rollen kommer medföra:

• Kravställning, förstudier, workshops med kunder och anpassning av funktioner.
• Installationer, implementering, import/export av data och testning.
• Konfigurationsarbete, integrationer med externa system, dokumentation och utbildning.

Dina kompetenser

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT-lösningar, teknik, kundkontakter, och affärsprocesser. Du har jobbat några år och vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultarbete eller är redo att ta det steget.

Vi tror att du tidigare har jobbat med olika IT-plattformar, antingen som användare eller att du varit med och implementerat IT-lösningar hos kunder. Kanske jobbar du redan i dag som applikationskonsult men vill pröva på e-handelsbranschen.


Askås söker dig som:

• Är positiv och social.
• Ser dig som en prestigelös lagspelare.
• Tycker om att bygga relationer.
• Är en kreativ problemlösare.
• Har god social kompetens och är bra på att kommunicera.

Det är viktigt att du stimuleras av att kombinera affärstänkande med att ta fram förslag på systemlösningar som stödjer kunderna i deras utvecklingsarbete.

Du har en bred förståelse om plattformar inom sociala medier och webbanalys. Även besitter förståelse för import/export/relationer inom SQL databaser. Vi värdesätter att du har erfarenhet inom e-handel och att arbeta i projekt. Även förståelse för programmering och enklare script.


Vi ser att du har kunskap, erfarenhet och förståelse för:

• SEO
• SEM
• Google Analytics
• Google Ads
• Facebook Ads
• MS Office

Vi tror att du har en akademisk bakgrund med datainriktning, exempelvis dataingenjör, systemvetare eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

I ditt jobb som applikationsspecialist kommer du ingå i ett av våra projektteam och rapportera till projektledare.

Om Askås

Askås har i över 20 år arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi är idag omkring 60 kollegor och vi behöver utöka med fler drivna och energiska medarbetare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Vår rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan, skicka in redan idag!

Kontakt
Amalia Rååd, HR-chef
Linnéa Ericson, HR och Rekrytering
Tel. 0533-69 16 00