Du är här: E-handelslösningar

E-handels-lösning från Askås

Med en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar och genuin kunskap kring allt som rör e-handel kan vi erbjuda en e-handelslösning som är precist anpassad efter dina behov - här och nu men med framtiden i sikte!

Vår plattform, Askås 8, innebär att vi sätter full fokus på dig som e-handlare.
Med Askås 8 tillhandahåller vi navet i maskineriet för gränslös e-handel genom
flexibilitet, innovation och värmländsk vänlighet.

Askås 8 med full flexibilitet
i form och funktion

Utifrån ett system som har en oöverträffad funktionsrikedom redan i sitt grundutförande kan du välja och vraka bland en palett av möjligheter för din e-handelssatsning när du väljer Askås som din samarbetspartner.

Har du en unik idé eller ett specifikt behov som det idag saknas stöd för så ser vi det som en utmaning och vi är omvittnat snabba och kompetenta vad gäller skräddarsydd funktionalitet för att tillmötesgå just dina specifika behov.

Möjligheterna att förverkliga ert koncept grafiskt och funktionsmässigt är därför obegränsade och chansen är stor att vi utifrån tidigare erfarenheter har idéer att presentera med vändande post. Testa oss gärna!

E-handel i framkant

En stark drivkraft hos Askås är att hjälpa dig att ligga i framkant, att alltid vara steget före konkurrenterna genom smarta lösningar och kompetens.

Det kan handla om tekniska landvinningar, eller trender och strömningar inom kommunikation och försäljning, som vi förverkligar i ditt e-handelskoncept.

Just nu intresserar vi oss särskilt mycket för begreppet kundlojalitet och hur detta kan förverkligas inom e-handel. Att bygga kundlojalitet inom e-handel handlar lika mycket om att upprätthålla ett förtroende gentemot dina kunder genom att sköta affärerna på ett snyggt sätt, som att belöna dina trogna och nyttiga kunder genom rabatter, kampanjer, kundklubbar m.m. Läs mer om våra kunskaper och tekniker för att hjälpa dig att skapa kundlojalitet

Att vi idag använder våra mobiltelefoner på helt nya sätt har vi förstås avspeglat i våra lösningar så att du kan dra nytta av den mobila revolutionen inom e-handel. Läs mer om mobil e-handel här

Sociala medier är numera en betydande marknadskanal där över halva Sveriges befolkning är ansluten. Vi ger dig som Askåskund möjlighet att utnyttja denna kanal med allt från Gilla och Dela till inloggning till Mina sidor via Facebook Connect och mycket mer. Läs mer om möjligheterna med Facebook och social e-handel här

Kopplingar och integrationer

Kopplingar och integrationer

E-handel av idag är inte bara en ”webbshop”, utan ett antal sammanhängande system och strategier som kräver såväl god kunskap som tekniska förutsättningar.

Vi samarbetar med de främsta aktörerna inom e-handel - från betalningsleverantörer och logistikpartners till olika former av externa försäljnings- och marknadsföringskanaler.

Vi hjälper dig gärna att skapa det perfekta helhetskonceptet för framgångsrik e-handel.

E-handelsplattform som främjar effektivitet

Med den flexibla och funktionsfyllda e-handelsplattformen Askås 8 har du de perfekta grundförutsättningar för att skapa inre och yttre effektivitet.

Marknadseffektivitet

Oavsett om din marknad består av en homogen målgrupp med tydliga beteendemönster eller en brokig och oförutsebar kundskara så finns i Askås 8 en stor mängd smarta funktionalitet för att skapa erbjudanden, kampanjer och kundlojalitet via webbshopen eller externa kanaler.

Det ger dig förutsättningen att lösa de två huvudutmaningarna du har som e-handlare - nämligen att driva trafik och konvertera denna till kunder.

Administrativ effektivitet

Genom Askås 8 har du ett verktyg som under många års utveckling alltid fokuserat på att upprätthålla en hög inre effektivitet för dig som e-handlare. Detta uppnås via smarta, flexibla och effektiva funktioner för att hantera flödet av order, kunder, produkter och övrig information i e-handelsprocessen.

Askås 8 har ett administrativt gränssnitt som kombinerar användbarhet och intuitivitet utan att ge avkall på de stora kraven på kraftfullhet, snabbhet och effektivitet.

Trygghet och säkerhet i din e-handelslösning

Trygghet och säkerhet

Förutom att du ska kunna erbjuda dina kunder en trygg och säker e-handelsupplevelse via våra lösningar är vi förstås även måna om att ge dig som Askåskund en lika trygg upplevelse genom ett genuint intresse för er verksamhet, en kontinuerlig gemensam utveckling, en personlig support och ett ambitiöst utbildningskoncept, självklart lika skräddarsytt och anpassat för dig som allt annat i vårt utbud.

Utbildning och kunskap är det viktigaste verktyget för att bli en framgångsrik aktör på nätet. Det är först när du känner dig trygg och säkrer som användare som du kan lägga fokus på att bli en framgångsrik e-handlare.

Våra utbildningar vänder sig till kunder, partners och användare av Askås 8.

Kunskap om e-handel

Erfarenhet

På Askås har vi en genuin och lång praktisk erfarenhet av e-handelsprojekt. Med hundratals genomförda projekt under drygt femton års tid har vi varit med om de flesta varianter. Vi har sett både fantastiska framgångssagor och mindre lyckade satsningar, och av alla har vi lärt och utvecklats till en kunskapsbärare av högsta klass inom e-handel.

Läs mer om våra referenser och några av våra duktiga e-handelskunder här

Helhet

Oavsett om du har behov av tekniska funktioner, designkoncept eller rådgivning kring era marknadsstrategier så behöver du som Askåskund aldrig tveka på att vi kan hjälpa er. Vår långa erfarenhet och hårda arbete har lagt grunden till att vi idag utan tvekan kan kalla oss för en helhetsleverantör inom e-handel.

Under ett och samma tak kan vi leverera  teknik, design och strategi i toppklass. Skulle det trots allt vara så att vi saknar någon del för att förverkliga just ditt koncept vågar vi lova att vi genom våra partnerskap och nätverk kan ta fram nödvändiga resurser snabbt och enkelt utan att du behöver vända dig till någon annan.


Långsiktighet och kontinuerlig utveckling

Vi sätter värde på långa kundrelationer då vi vet att dessa ger bäst utbyte för både oss och dig. Genom att utvecklas tillsammans med oss under lång tid kommer du att kunna växa obegränsat och ständigt ha all e-handelskunskap du kan tänkas behöva på armlängds avstånd.

För oss är vår framgång beroende av våra kunders framgång. Att vi under flera år blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, och även till Sveriges näst bästa Superföretag av Veckans affärer, är ett kvitto på att det går bra för våra kunder!

Sammanfattning om Askås e-handelslösningar

Med Askås e-handelsplattform kan du alltså förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch. Vår plattform kan tillgodose dina krav oavsett om du står inför ett multinationellt Business to Business-projekt eller en mindre satsning på nätförsäljning. Att skapa webbshop är idag en snabb och enkel process om du väljer en leverantör som har rätt kunskap och verktyg för framgångsrik och gränslös e-handel.

Vårt plattform för e-handel finns i fem olika grundkonfigurationer - Askås 8, Askås 8 Plus, Askås 8 Total, Askås 8 Business Plus samt Askås 8 Business Total.

 

Vilken Askås 8 passar för dig?

 

Askås 8™ - En avancerad lösning till ett enkelt pris!
Lösningen för mindre nätbutiker med höga ambitioner. Vi gillar drivande entreprenörer och flera av våra kunder, som i dag är mycket framgångsrika, startade sin resa på nätet tillsammans med oss. Med Askås 8 får även den mindre e-handlaren tillgång till en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar till ett lågt pris.

Läs mer om funktionerna i Askås 8 >>

 

Askås 8 PLUS™ - Den optimala lösningen för expanderande företag!
För medelstora och stora nätbutiker som vill växa mer. Vill du erövra flera marknader, skapa skräddarsydda integrationer, jobba med stafflingar, återförsäljare, göra prisberäkningar eller arbeta med avancerade funktioner för kampanjer, merförsäljning och korsförsäljning så är Askås PLUS rätt val för dig.

Läs mer om funktionerna i Askås 8 PLUS >>

 

Askås 8 TOTAL™ - Allt inkluderat och lite till!
För medelstora och stora nätbutiker som är redo att utnyttja potentialen i Askås e-handelsplattform till fullo. Med Askås TOTAL ingår en rad avancerade moduler, som t.ex. Mobil E-handel/Responsiv design, Multi Market Manager, Customer Loyalty Manager, Live Search Suggestions, m.fl.

Läs mer om funktionerna i Askås 8 TOTAL >>

 

Askås 8 Business PLUS™ - Öka effektiviteten, servicen och lönsamheten i ditt företag!
Askås Business PLUS™ vänder sig till företag som säljer till andra företag och som har behov av en kraftfull e-handelsplattform med möjlighet till gränslös tillväxt. Här finns självklart alla nödvändiga möjligheter för hanteringar av avancerade prismodeller, integrationer med externa system, hantering av kostnadsställen och annat väsentligt för den professionella B2B-e-handeln.

Läs mer om funktionerna i Askås 8 Business PLUS >>

 

Askås 8 Business TOTAL™ - Den mest kompletta lösningen för e-handel B2B!
Detta är lösningen för verksamheter med storskalig och komplex e-handel B2B i sikte. Här inkluderas en stor mängd avancerade moduler speciellt framtagna för e-handel B2B. I paketeringen inkluderas ett serviceavtal som utöver vårt normala supporterbjudande, berättigar till jourtjänst 24/7, mm.

Läs mer om funktionerna i Askås 8 Business TOTAL >>

 

Kontakta någon av våra kunniga e-handelsrådgivare genom att ringa oss på 0533-69 16 00 eller via formuläret nedan.