Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Marknadsföring

Vi älskar det digitala, men räds inte det traditionella. Behöver ni hjälp med er marknadsföring eller en specifik kampanj? Vi hjälper er gärna hela vägen från strategi och idé till färdig lösning. 

I vår e-handelsplattform finns dessutom en mängd funktioner och moduler som stödjer olika marknadsföringsaktiviteter. Oavsett utmaning har vi kunskapen och erfarenheten som behövs för att leverera marknadsföringsinsatser från "ax till limpa" och ansvarar gärna för allt från kreativt koncept till genomförande och uppföljning. Kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp med:

  • Visuell identitet
  • Grafisk design
  • Digital marknadsföring

Visuell identitet

Design är ett strategiskt verktyg. Som er samarbetspartner hjälper vi er gärna att ta fram er grafiska identitet. Vi skapar ett uttryck som förstärker ert varumärke och på ett tydligt sätt sammanfattar er verksamhet och de produkter och tjänster ni erbjuder, samt appellerar till målgruppen på ett positivt sätt.

Kampanjsidor

Önskar ni att jobba med externa kampanjsidor för att driva trafik till er e-handel? Vårt expertområde är att föra ut marknadsbudskap på webben och vi hjälper er gärna att sätta upp övriga siter; också de som ligger utanför er e-handel. Vi erbjuder lösningar i vårt egenutvecklade publiceringsverktyg såväl som i WordPress.