Sök
Organisk synlighet för långsiktig framgång

Organisk synlighet
för långsiktig framgång

SEO - Sökmotoroptimering
Content is King

Det är möjligt att begreppet ”cash is king” är relevant i vissa situationer. När det gäller SEO, sökmotoroptimering och organisk synlighet online är det dock content som regerar. Det är innehållet på din webbplats som avgör hur väl du rankar på Google och vilken synlighet din sajt, ditt varumärke och dina produkter genererar.

Vi erbjuder SEO-analys där vi identifierar din e-handels styrkor, svagheter och komponenter som kanske saknas helt. Utifrån denna analys kan vi leverera åtgärdsförslag och en lång rad relaterade SEO-tjänster på kort och lång sikt.


Vi håller koll åt dig

Vi håller koll åt dig

Site Audit. Vi kontrollerar din webbplats varje månad för att fortlöpande identifiera eventuella brister och förbättringsområden.

Ranktracker. Fungerande SEO kräver kunskap om viktiga sökord. Vi använder Ranktracker för att kontrollera hur din webbplats står sig i konkurrensen.

Site Explorer. En stark länkprofil kan lyfta din digitala synlighet. Vi ser över och håller koll på er länkprofil och ger förslag på hur ni kan jobba för att höja värdet på era samlade länkar.  

SEO-optimerat innehåll

 Ett kvalitativt, relevant och optimerat innehåll kan göra underverk för hur Google rankar din webbplats. Vi kan identifiera förbättringsområden gällande alla typer av innehåll. Bilder, rubriker, sidtitlar, produkttexter och löpande texter. 

Som grund för våra åtgärdsförslag ligger självklart noggranna sökordsanalyser och On Page-analys av innehåll och struktur på din webbplats. Dessa förslag kan du använda och själv jobba med. Vill du ha hjälp med olika typer av texter och bilder erbjuder vi även detta.

SEO-optimerat innehåll

Kontaktformulär

Jag vill veta mer

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi hör av oss så snart vi har möjlighet.