Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Välkommen
till oss på Askås

E-handelslösningar

Med Askås e-handelsplattform kan du förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning, bransch, marknad och språk. Vi erbjuder relevant funktionalitet, stabil drift och kompetent support.

Referenser

Hundratals framgångsrika e-handlare använder sig av vår plattform för att nå konsumenter över hela världen. Vi lanserar nya butiker kontinuerligt och vi hjälper våra befintliga kunder att utvecklas och växa.

Jobba hos oss

Vi är alltid på jakt efter fler kompetenta och trevliga nya kompisar. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med kontor i Säffle och Karlstad. Vi har ofta behov av personal inom utveckling, projektledning, support och marknad.

När jag startade Askås 1997 var Internet fortfarande i sin linda och handeln på nätet var än mer en företeelse som få hade erfarenhet av.

Känslan var dock att ett skifte var på gång – något var på väg att hända. Målbilden när Askås grundades var att bli en drivande och betydelsefull del av den digitalisering som väntade runt hörnet.

Några år senare insåg jag att det var e-handel Askås skulle fokusera på. Efter en tid som enmansföretag började resan på allvar efter sekelskiftet. Ett antal medarbetare anställdes, nystartade e-handelsbolag vände blickarna mot Värmland och fler fick upp ögonen för oss och vår nya e-handelsplattform.

Utvecklingen sedan dess har varit otroligt inspirerande och givande på alla tänkbara sätt. I dag har vi passerat 50 anställda, vi har kontor i såväl Säffle som Karlstad och vi har positiv tillväxt och lönsamhet.

Omkring 300 e-handlare inom alla branscher använder sig av vår plattform och drar nytta av de erfarenheter vi har samlat på oss under åren.

"Vi är till för dig, och din framgång ger framgång även för oss."

Något som inte har förändrats under sedan starten är hur vi ser på vår roll som utvecklare och leverantör.

Vår inställning och relation till dig som kund och ambitiös e-handlare är densamma idag som den var när Askås och 2000-talet var ungt. Vi är till för dig och din framgång ger framgång även för oss. Vi kan e-handel, vi har de tekniska lösningarna, funktionerna och kompetensen.

Hoppas du vill hänga med på vår fortsatta resa.

Väl mött.

Jonas Askås, Grundare och VD

Läs gärna mer om våra e-handelslösningar och om våra kunder.
Om du vill jobba hos Askås är du varmt välkommen att höra av dig.