Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Välkommen till oss på Askås

Inom handeln sker stora förändringar. Marknaden flyttas ut i näten och in i hemmen. Vi kan nu i lugn och ro jämföra och beställa i stort sett allt med vår dator och vår telefon.

Det är vi på Askås som är en av motorerna. Det är vi som levererar e-handelslösningar och bygger butiker på nätet. Jag startade företaget redan 1997 och vi vet väl hur man skall lyckas med affärer på Internet.

Det är mycket att tänka på när man vill börja som e-handlare. E-handelsplattform, betalningar, logistik, design, marknadsstrategi, administration och mycket annat.

Men vi hjälper dig! Vi kan allt det där och ger dig en personlig lösning.

Vi finns i Säffle, i Värmland i skogsindustrins vagga. Ta tåget, mitt emot stationen finns vi i vad som en gång var Billeruds gamla fina huvudkontor, och som nu är vårt!

Väl mött!

Jonas Askås
Grundare och VD

Några av våra utmärkelser


Askås utsedda till ett av Sveriges Superföretag för tredje året i rad

Veckans Affärer och PAR har även 2013 utsett Askås I&R i Säffle till ett av Sveriges Superföretag! Urvalet och rangordningen för att bli ett Superföretag baseras på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren.

Läs mer om Superföretag


Askås I&R utsedda till Gasellföretag 2013

För tredje året i följd har Askås utsetts till ett av Värmlands mest snabbväxande företag av Dagens Industri. Med en tillväxt på 160% under 2012 marscherar Askås vidare i tätskiktet bland svenska specialistföretag inom e-handel.

Läs mer om utmärkelsen

Askås I&R har kreditbetyget AAA (Trippel-A)

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Läs mer AAA


Superföretag - Askås utsedda till Sveriges näst bästa Superföretag

Veckans Affärer och PAR har utsett Askås I&R i Säffle till Sveriges näst bästa Superföretag! Urvalet och rangordningen för att bli ett Superföretag baseras på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren.

Läs mer om utmärkelsen


Askås utsedda till ett av Sveriges Superföretag igen

Veckans Affärer och PAR har även 2012 utsett Askås I&R i Säffle till ett av Sveriges Superföretag! Urvalet och rangordningen för att bli ett Superföretag baseras på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren.

Läs mer om Superföretag


Askås I&R utsedda till Gasellföretag 2012

Askås återigen utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. En ökad omsättning på 172 procent under mätperioden har återigen gjort Askås I&R AB till ett av de snabbast växande företagen i Sverige.

Läs mer om utmärkelsen

Askås I&R utsedda till Gasellföretag 2011

En ökad omsättning på 168 procent under mätperioden har gjort Askås I&R till ett av de snabbast växande företagen i Sverige, och Askås I&R har därmed utsetts till ett av 2011 års Gasellföretag av Dagens Industri. Färre än 0,5 procent av Sveriges företag utnämns varje år till Gasellföretag.

Läs mer om utmärkelsenToppbetyg i Jajjas SEO-test

Askås Internetbutik v7.1 har i sökmotoroptimerings-företaget Jajjas SEO-test 2011 fått betyget 5 av 5.0. Testet betygsätter vilka SEO-funktioner som finns i verktygen. Testet är menat som en guide som ska hjälpa konsumenter att välja ut verktyg som ökar möjligheterna till bra synlighet på Internet.

Läs mer om testet
Säffles Guld-ess till Superföretag!

Säffles Guld-Ess tilldelas Askås I&R för deras imponerande arbete med att utveckla lösningar för E-handel som har lett till att företaget inte bara kan kalla sig gasellföretag, men dessutom utnämnts till Sveriges näst bästa Superföretag! Genom sitt framgångsrika arbete har Askås satt Säffle på kartan och visat att man även på en liten ort kan driva tjänsteföretag i toppklass.


Årets företagare i Säffle 2013

Utmärkelsen Årets företagare i Säffle kommun 2013 tilldelades Jonas Askås, Askås I&R.