Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås söker kundansvarig säljare inom E-handel

Vill du jobba på ett växande företag inom e-handelsbranschen, som erbjuder sina anställda en inspirerande, inkluderande och familjär arbetsmiljö? Sök till oss på Askås!

Askås växer mer och mer för varje år och vi är idag över 40 medarbetare. Vi behöver nu utöka vårt företag med fler drivna och energiska medarbetare och vi hoppas att du ska bli en av oss.

Askås är ett företag som i över 20 år har arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster för e-handel och vi är idag en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantör. Vi har idag över 300 kunder spridda över hela Sverige som bland annat Skincity, Desenio, Caia Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, Bangerhead, Proteinbolaget m fl.

Vi har vårt huvudkontor i Säffle, där vi kombinerar ungdomlig atmosfär i gamla anrika lokaler, samt har även kontor i Karlstad. Askås har en avslappnad och positiv arbetsmiljö, där gemenskap är en av våra viktigaste komponenter i företaget.

Alla våra medarbetare är en viktig del i Askås framgång!

Hos oss får du möjlighet att komma med initiativ och visa på stort ansvarstagande, samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang.  Alla våra nyanställda får en mentor kopplad till sig under första året på företaget, som ska stötta dig i din kunskapsutveckling på Askås.


Om tjänsten

På Askås kommer du ingå i vårt säljteam där ni ansvarar för säljprocessen med rådgivande försäljning till nya och befintliga kunder. Du bereder och skapar affärer, hjälper kunden med behovsanalys och kravspecifikationer samt upprättar offerter. Att arbeta med aktiva insatser för att öka marknadens kännedom om företaget ingår också i dit uppdrag som säljare.

Du har ansvar för egna kunder och älskar att bygga relationer och skapa nätverk som genererar fler kunder till Askås. God kundvård är en nyckelfaktor i din roll som kundansvarig säljare. Att säkerställa leverans till kund genom att ha ett nära samarbete med projektledaren och dennes team är en viktig del av ditt arbete på företaget.

Vi ser att du är kommunikativ och har ett ekonomiskt affärssinne, där du har en förmåga att snabbt identifiera olika kunders behov och se möjligheter. Som säljare krävs att du är självgående, drivs av ett multibranschtänk och har en förmåga att snabbt förstå olika kunders verksamhet och utmaningar.

Som kundansvarig säljare är du är utåtriktad och positiv samt vågar ta dig an utmaningar för att ständigt vilja utvecklas. Dina personliga egenskaper är av stor vikt i rollen och vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbete inom samma eller motsvarande bransch.

 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning på 6 månader.

Du erbjuds friskvårdsbidrag, möjligheter till olika friskvårdsaktiviteter samt tillgång till företagets gym. Flexibel arbetstid och bra pensions- och sjukvårdsförsäkringar ingår även i tjänsten.


Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Tjänsten söker du via jobb@askas.se

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amalia  Rååd, HR-ansvarig, tfn 0533-691600 eller amalia.raad@askas.se

Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden, men senast 3 mars vill vi ha din ansökan.