Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås söker projektledare inom E-handel

Vill du jobba på ett växande företag inom e-handelsbranschen, som erbjuder sina anställda en inspirerande, inkluderande och familjär arbetsmiljö? Sök till oss på Askås!

Askås växer mer och mer för varje år och vi är idag över 40 medarbetare. Vi behöver nu utöka vårt företag med fler drivna och energiska medarbetare och vi hoppas att du ska bli en av oss.

Askås är ett företag som i över 20 år har arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster för e-handel och vi är idag en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantör. Vi har idag över 300 kunder spridda över hela Sverige som bland annat Skincity, Desenio, Caia Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, Bangerhead, Proteinbolaget m fl.

Vi har vårt huvudkontor i Säffle, där vi kombinerar ungdomlig atmosfär i gamla anrika lokaler, samt har även kontor i Karlstad. Askås har en avslappnad och positiv arbetsmiljö, där gemenskap är en av våra viktigaste komponenter i företaget.

Alla våra medarbetare är en viktig del i Askås framgång!

Hos oss får du möjlighet att komma med initiativ och visa på stort ansvarstagande, samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang.  Alla våra nyanställda får en mentor kopplad till sig under första året på företaget, som ska stötta dig i din kunskapsutveckling på Askås.


Om tjänsten

Som projektledare har du ett arbetsledningsansvar för ditt team som består av frontend- och backend-utvecklare, där ni tillsammans ska förverkliga kundens önskemål och behov. Ditt fokus ska ligga på att förtydliga och effektivisera projektgenomförandet, i syfte att hela tiden förbättra kundnöjdheten hos Askås befintliga som nya kunder.

Du kommer leda det dagliga arbetet och genomförandet av olika kundprojekt samt leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Ansvar för att säkerställa att ditt team följer uppsatta riktlinjer avseende tidsplanering, genomförande och budget ligger inom ditt ansvarsområde. Löpande uppföljningar och avrapportering av kundprojekt ingår samt att du i din roll genomför utbildningar med nya som befintliga kunder.

Du arbetar kontinuerligt med rådgivande försäljning till kunder och bistår dem med framtagande av kravspecifikationer och genomför förstudier samt upprättar behovsanalyser.

Vi ser att projektledaren är en strukturerad och effektiv person som ska klara av att hantera flera projekt samtidigt. Du bör ha naturliga ledaregenskaper, då du ska leda och driva ditt team framåt genom hela projektet. Att skapa goda kundrelationer med fokus på kundvård är ett måste för att lyckas i rollen.

Askås utvecklar alla mjukvaror i egen regi ser det som meriterande om du har arbetat med programmering inom bland annat Perl, PHP, MySQL Javascript, HTML, JQuery och CSS3, men är dock inte ett krav för tjänsten.

 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning på 6 månader.

Du erbjuds friskvårdsbidrag, möjligheter till olika friskvårdsaktiviteter samt tillgång till företagets gym. Flexibel arbetstid och bra pensions- och sjukvårdsförsäkringar ingår även i tjänsten.

 

Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Tjänsten söker du via jobb@askas.se

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amalia  Rååd, HR-ansvarig, tfn 0533-691600 eller amalia.raad@askas.se

Ansökningar hanteras löpande under ansökningstiden, men senast 3 mars vill vi ha din ansökan.