Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Vi tackar av en riktigt trotjänare

Leif Djärv hör till en av trotjänarna och ikonerna hos oss på Askås – de senaste tio åren har han varit med om att se företaget växa på bredden och höjden.
Fredag 7 oktober blev hans sista dag här på Askås, nya arbetsuppgifter väntar för Leif och vi önskar honom självklart lycka till i framtiden.
– Det känns spännande att prova något nytt samtidigt som jag kommer sakna alla härliga kollegor, säger Leif.


Leif Djärv är utan tvekan en kollega och personlighet som kommer att saknas på Askås när han nu går vidare till nästa steg i karriären.

Han har varit en del av Askås-familjen sedan januari 2007, längre än en klar majoritet av dagens personalgrupp. Leif blev nummer fyra i styrkan när hans reklambyrå integrerades med Askås några få månader innan finanskrisen 2008 slog till med full kraft.

Sedan dess så har Leif jobbat tätt med "sina" trogna kunder från närområdet och han har kunnat se Askås växa och nya medarbetare dyka upp på arbetsplatsen.

– Resan har ju varit otrolig, det har verkligen hänt mycket under åren. När jag började så satt vi allihop tillsammans i ett enda rum, berättar han.

Fredagen 7 oktober blev den sista arbetsdagen för Leif i HK-huset i Säffle. När han nu tar ett nytt kliv i arbetslivet så är det med dubbla känslor för honom själv. Glädjande och inspirerande med tanke på det som väntar. Tråkigt med anledning av det som han lämnar bakom sig.

– Så är det ju. Jag kommer absolut att sakna alla härliga arbetskamrater, vi har haft väldigt kul tillsammans.

– Samtidgt så känns det riktigt spännande att få göra något helt annat, säger Leif.

Vad väntar dig nu när du lämnar Askås?

– Jag kommer att jobba som teknisk säljare inom styr- och reglerutrustning på PAAB Teknotrading AB. Jag är maskiningenjör i botten så det blir en återgång till något jag pysslat med tidigare, säger Leif Djärv.

Då är det bara att önska lycka till och tacka för tio härliga år?

– Tack för detta.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2016-10-07, 13:49
Uppdaterad 2016-10-07, 13:49