Sök

Välkommen till Askås E-handelsdag 29 oktober 2010

På mångas begäran hälsar vi på Askås I&R återigen välkommen till en E-handelsdag 29 oktober 2010

Årets upplaga kommer att bestå av intressanta föreläsningar, mingel och en minimässa. Kom och möt våra utställare inom bl.a. betalnings-lösningar, frakt och marknadsföring. De står till förfogande hela dagen. Målgruppen är befintliga Askås-kunder, och intresserade företag och organisationer i regionen.

Vi har bl.a. glädjen att välkomna Urban Lindstedt, som är grundare av nyhetsbrevet
E-handelstrender och även redaktör för nyhetsbrevet Jajja Magazine som bevakar internetmarknadsföring.
Urban är en flitigt förekommande föreläsare som hjälper företag att sälja och synas på nätet. Han brinner för sina ämnen och är en av Sveriges ledande kunskapsbärare inom e-handel.
Han är dessutom användare av Askås e-handelsplattform. Urbans föredrag kommer att handla om sociala medier och bloggar.
Missa inte detta!

Vi är även mycket glada över att ni ska få stifta bekantskap med Oskar Alm på Jajja Communications.
Jajja är ett av Nordens störsa seo-bolag och beaktar alltid sökmotorernas riktlinjer och krav. Jajja är bl.a. partner med Eniro som säljer deras produkter till sina kunder i Sverige.
Jajja levererar årligen fler än 30 miljoner besökare till sina kunder och dom ställer frågan: Hur många besökare vill du ha?

Även Oskar är en mycket van och ofta anlitad föredragshållare. Hans föredrag är efterlängtat och efterfrågat bland er e-handlare och kommer att bjuda på mycket matnyttigt om seo-optimering. Detta får ni naturligtvis inte heller missa!

Läs ner och anmäl dig här