Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Sex olika scener, 40 talare och 110 utställare inom distanshandelns alla delar. D-Congress i Göteborg 9 mars är större än någonsin och Askås finns självklart på plats även detta år. Jonas, Patrik, Magnus, Inga-Lena, Marléne och Peter är riktigt sugna på att träffa just Dig och snacka om framtidens e-handel. Denna gång bjuder vi på tårta för att fira vårt 20-årsjubileum.

Det är en mässa med en lång historik att falla tillbaka på. Tidigare under namnet Distanshandelsdagen arrangeras D-Congress 2017 för 39:e gången. Askås, som i år firar 20 år som företag, är i år laddade med extra starkt självförtroende och samtidigt en fortsatt nyfikenhet på e-handelns framtid och utvecklingspotential.

Vi hoppas därför på mängder av intressanta samtal med befintliga och potentiella kunder liksom goda möten med alla våra betydelsefulla partners.

Självklart kommer vi, detta jubileumsår, att fira lite extra tillsammans med besökarna i vår monter. Ät lagom mycket på lunchen för att att ha plats med en bit Askås-tårta.

Vill du vara med på tårtkalaset är det 14.00 på torsdag 9 mars som gäller. Först till kvarn.

Du hittar Askås vid serveringstorget i G-hallen i Svenska Mässan. Monter G07-04. Väl mött ...

 

Massor av spännande talare ...

D-Congress är som alltid väl värt ett besök av flera skäl. Inte minst med anledning av alla intressanta och kompetenta föreläsningar under dagen. Sex scener används med olika relevanta teman. Vi på Askås flaggar bland annat för vår partner Christer Pettersson från Arvato som ska föreläsa på Innovationsscenen. På denna scen är Urban Lindstedt moderator. Lindstedt, som ni säkert redan känner till, driver den intressanta podden E-handelstrender som Askås stöttar.

Askås-bekantingen Fredrik Hamilton från Budbee, Caroline Carlqvist från Zalando och Magnus Friberg från Google är tre andra talare som vi passar på att tipsa om lite extra.

Fullständigt program för de olika scenerna hittar du här


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-03-07, 11:16
Uppdaterad 2017-03-07, 11:16