Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Tack för ett fantastiskt 2018

Nu blickar vi fram emot en fortsatt härlig e-handelsresa

God jul och gott nytt år från Askås

 Hjulen snurrar allt fortare i e-handelsbranschen och slutkonsumenterna ställer allt högre krav. För oss på Askås har 2018 varit ett år fullt av spännande projekt tillsammans med befintliga kunder och nya e-handlare som har fortsatt välja Askås som leverantör. 25 projekt för nya e-handelskunder har gått i mål med lansering under året..

Publicerad: 2018-12-19. Text: Patrik Otter 

Vid sidan av detta har vår interna produktutveckling gått på högvarv under hela året. Dels inför GDPR under våren och efter sommaren med fokus på Askås 9 och i ett längre perspektiv även på nästa stora uppdatering av plattformen - den tionde i ordningen.

Vi hoppas på en riktigt bra avslutning på 2018 för alla våra kunder och partners samtidigt som vi blickar fram emot en fortsatt härlig resa tillsammans under nästa år.


Askås bemanning under jul och nyår

Jul- och nyårshelgerna innebär lite extra välförtjänt ledighet för oss allihop. Bemanningen under mellandagarna och till viss del även efter nyår kommer vara något lägre än normalt här på Askås.

Det kommer dock alltid finnas personal på plats på både support- och säljavdelningen.

Du som har ett utökat supportavtal (SLA) kommer givetvis kunna nå vår beredskapspersonal precis som vanligt.


 
Uppdaterad tidsplan för Askås 9

Omkring 25 Askåskunder har redan fått tillgång Askås 9. Det handlar både om befintliga kunder och om helt nya kunder som lanserats på senare tid. Ytterligare några kommer sannolikt att flyttas över till ”nian” redan innan jul. Merparten av alla kunder får dock vänta till efter årsskiftet. Tidsplanen för uppdateringar ser ut så här just nu.

Vecka 2-3 2019 - Uppgradering av samtliga kunder färdigställs.

Målsättningen är att alla kunder kommer att uppdateras till Askås 9 under januari.Nya möjligheter med Askås Marketing Automation

Som vi tidigare berättat har Sales Triggers blivit AMA, Askås Marketing Automation, i Askås 9. I grunden är produkten densamma men arbetsflödet har byggts om för att bli enklare och mer effektivt.  


Dela upp SMS-utskick i AMA

En uppdelning av utskick till ett brett kundunderlag i flera mindre ”portioner” är något som kommer underlätta för er som jobbar med SMS-utskick i AMA. Denna funktionalitet har vi nu utvecklat.

Det kommer därmed vara möjligt att själv välja hur många mottagare som ska ingå i varje delutskick och med vilket tidsintervall utskicken ska göras.

Funktionen att dela upp ett SMS-utskick blir tillgänglig i version 9.0.4.Utvecklingen av Askås 10 är i full gång

Samtidigt som kunder uppdateras till Askås 9 har vi redan börjat blicka fram mot nästa stora uppdatering av vår plattform. Denna uppdatering kommer sannolikt vara färdigutvecklad och klar för lansering under april/maj.

Den stora nyheten är heltäckande möjligheter att jobba med alla världens språk i Askås e-handelsplattform. Som kund till Askås får du därmed nödvändiga tekniska lösningar för att snabbt kunna expandera till nya marknader över hela världen.

Att själv kunna ta makten över startsidan i din e-handel är ett annat behov som tillgodoses i Askås 10. En startsides-redigerare byggs in i plattformen och denna funktionalitet ger våra kunder möjlighet att flexibelt och enkelt ändra struktur på startsidan och snabbt fylla olika block med önskat innehåll.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2018-12-18, 09:28
Uppdaterad 2018-12-18, 09:28